Forum » Strojna oprema » Nova Ohišja k bi zlo fajn zgledala?
Nova Ohišja k bi zlo fajn zgledala?
EvilGod ::
Mene pa zanimajo urlji od firm k prodajajo lepa ohišja ... pa čim več prosm ...
pa še to me zanima zakuga je tega tolk mal, k to bi se ful prodajal...
LP
pa še to me zanima zakuga je tega tolk mal, k to bi se ful prodajal...
LP
R0K ::
Za mene delajo najlepsa ohišja in najbolj kvalitetna Macase
Ohišj je zelo veliko vrst (oblike mobitelov, oblike pizze) vendar najlepša so še vedno tista, ki jih izdelaš sam.
P.S. - na temo ohišja je odprto že najmanj 5 tem in ne nonstop odpirat podobnih al pa celo enakih
Ohišj je zelo veliko vrst (oblike mobitelov, oblike pizze) vendar najlepša so še vedno tista, ki jih izdelaš sam.
P.S. - na temo ohišja je odprto že najmanj 5 tem in ne nonstop odpirat podobnih al pa celo enakih
Daedalus ::
Se strinjam -ROK-. Malo orodja+časa+domišljije=lepo ohišje po lastnih željah. Pa tem tem ne ponavlat več
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Ne jst bi usen rad nerejn ohišje kupjen (če ne druzga že zarad garancije)
pa rad bi d ne bi bil bel, ampak bl temen ...
pa rad bi d ne bi bil bel, ampak bl temen ...
Dami ::
Kaj pa nucaš garancijo pr ohišju? Če se skup sesede?
Ko boš lukne za vente zvrtu itaq ne bo več veljala.
Ko boš lukne za vente zvrtu itaq ne bo več veljala.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
R0K ::
Če res nimaš volje do dela boš mogu za eno lepo, barvno, veliko ohišje odštet preko 30k.Ali pa kupi kakšno staro ohišje in ga prerihtaj
R@C@ ::
Pri Megahitu v Kamniku majo ful različnih ohišij, s tem da mi je v uč padel en tak svinjsko lep moder. Drgač ga bom pa jest sam naredil, bom bolj zadovoljen!
Han ::
Pred dvema tednoma sem bil v Iskri Računalniki, kjer sem videl SkyHawk ohišja. Cena je ubitačna (25-30k), pa še brez napajalnika so, kar je po eni strani pozitivno (izbereš si ga sam), po drugi pa zadevo samo še podraži. Kakorkoli že, ob teh ohišjih (tudi aluminij press) sosedovi obmolknejo.
Dami: garancijo mi dajo na cel sistem 3 leta na komponenete pa sam 1 let tko d bi raj vidu če bi mel 3 leta
z ventilatorje bom pa tm reu nj mi jih dajo ...
račka: u megahitu sm bil u soboto pa nism vidu kj zlo impresivenga ... čeprov sm enkrat nazaj res neki lepga vidu ... sam uprašanje če majo še
Han: ja morm prizanr d so prov lepo ... res
sam mal dragi pa so z 30k brez napajalnika ...
če mate še kkšne linke bi bil zlo vesel...
LP
z ventilatorje bom pa tm reu nj mi jih dajo ...
račka: u megahitu sm bil u soboto pa nism vidu kj zlo impresivenga ... čeprov sm enkrat nazaj res neki lepga vidu ... sam uprašanje če majo še
Han: ja morm prizanr d so prov lepo ... res
sam mal dragi pa so z 30k brez napajalnika ...
če mate še kkšne linke bi bil zlo vesel...
LP
Huey P ::
Če hočeš lepo ohišje potem pokliči na Electra ST pa vprašaj, če majo tole tud posebej - brez servera.
Če majo tud posebej si bom takoj tole zadevo nabavil, samo, da pridem do denarja.
Če majo tud posebej si bom takoj tole zadevo nabavil, samo, da pridem do denarja.
..::DOOM III: The Legacy::..
Han ::
Firm, ki izdelujejo ohišja, je ogromno. Škoda le, da je pri nas bolj slaba izbira... Evo, še trije linki: Kricomputer, Codegen Group in CoolerGuys.
Ja maš prou ...
pa še sam 11k je ... (če jst prou vidm)
no če ma kdo še kkšn lep ohišje nj kr pove ...
LP
pa še sam 11k je ... (če jst prou vidm)
no če ma kdo še kkšn lep ohišje nj kr pove ...
LP
Dami ::
EvilGod: Ok, pač dobiš 3 letno garancijo. A si ziher da ne boš compa pol nkol odprl (in s tem strgal nalepko->pa pa garancija)? Jst nism 1 tedn zdržal, pa sn kr potegnu tisto nalepko dol, kaj šele 3 leta
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kero ohisje naj kupim: CHIEFTEC ali MACASEOddelek: Kaj kupiti | 1406 (1056) | tomaz255 |
» | Kera grafična je bolš?Oddelek: Kaj kupiti | 2875 (2269) | _Mortal_ |
» | Kero DDR palto?Oddelek: Kaj kupiti | 1157 (919) | asPeteR |
» | NUJNO --> Kako naj naredim, da bo pc oprl stran ko vstavim cd???Oddelek: Programska oprema | 1036 (927) | Tomi |
» | Mreža.. ampak kakšna?Oddelek: Kaj kupiti | 1577 (1437) | OrlyTM |