Forum » Pomoč in nasveti » PC se mi noče bootat
PC se mi noče bootat
NevarHere ::
LP!
Jaz sem se odločil da bom naredil neki cleaning v moji kišti!
Zato sem dal ven vse enote rac. (razen PCI kartic in RAMa) ter sem lepo popucal.
Pol sn pa dal nazaj vse lepo not, kable lepo prklučo tak ko more bit ga pržgem... BANG! nič ni blo
oziroma.. lepo se je zagnalo tak kot vedno... cd se je zacel sukat u cd-romu... venti so usi laufalo kot vedno...
drugace pa samo BLANK SCREEN!
Opazil sem tudi da da je lučka za hard diske zasvetila na začetku!
CPU je tudi bil topel...
aja pa še neki je škrtalo u kišti!!! :D
nevem, res nevem!
LP Kanec
ps.: iskanje (psevdo) je začasno onemogočena tako da sem še povrh vsega pa se brez tega!
Jaz sem se odločil da bom naredil neki cleaning v moji kišti!
Zato sem dal ven vse enote rac. (razen PCI kartic in RAMa) ter sem lepo popucal.
Pol sn pa dal nazaj vse lepo not, kable lepo prklučo tak ko more bit ga pržgem... BANG! nič ni blo
oziroma.. lepo se je zagnalo tak kot vedno... cd se je zacel sukat u cd-romu... venti so usi laufalo kot vedno...
drugace pa samo BLANK SCREEN!
Opazil sem tudi da da je lučka za hard diske zasvetila na začetku!
CPU je tudi bil topel...
aja pa še neki je škrtalo u kišti!!! :D
nevem, res nevem!
LP Kanec
ps.: iskanje (psevdo) je začasno onemogočena tako da sem še povrh vsega pa se brez tega!
- spremenil: NevarHere ()
Skrat ::
Preglej komponente, ce so vse lepo prikljucene, daj ven in not graficno pa ram, poglej kabel od diska...
A ti ob zagonu racunalnik kej zapiska? Ce da, kako?
A ti ob zagonu racunalnik kej zapiska? Ce da, kako?
Free software is a matter of liberty, not price.
NevarHere ::
saj sn to naredil... edino za rame sem pozabil(tele jaz!)
si želim da bi nekaj beepalo... vendar ni
potem sem še nekaj poskušal, sem odklopil, priklopil itd.
pa še vedno ni šlo!
Potem pa sem tak moral iti v maribor pa sem spotoma nesel na servis še matično(ki naj bi imela 3leta garancije), pa so mi rekli tam da imam samo 1leto garancije
Tako da za rame nisem poskusil.
Kakšen pa bi bil odziv če bi matična delala(in use ostalo) razn ramov? Se bi sploh vžgal?
si želim da bi nekaj beepalo... vendar ni
potem sem še nekaj poskušal, sem odklopil, priklopil itd.
pa še vedno ni šlo!
Potem pa sem tak moral iti v maribor pa sem spotoma nesel na servis še matično(ki naj bi imela 3leta garancije), pa so mi rekli tam da imam samo 1leto garancije
Tako da za rame nisem poskusil.
Kakšen pa bi bil odziv če bi matična delala(in use ostalo) razn ramov? Se bi sploh vžgal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem pa ne vem v čemOddelek: Strojna oprema | 1276 (904) | paljer |
» | [težka tema] računalnik zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1861 (1553) | solatko |
» | Windows Vista in Blue Screen problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1789 (1514) | Mobidick |
» | GA-K8NS + memory led ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1205) | zazo-x |
» | Radeon 9600 PRO "DIED" ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4067 (3229) | Boki_ |