Forum » Zvok in slika » Geforce2MX in dual display
Geforce2MX in dual display
Kaiser ::
Malo sem gledal tole kartico od Herculesa, pa me neki zanima. Ce uporabljas monitor in TV skupaj (na vsakem druga slika - ne vem kako se temu bolj uceno rece, twin view?), kako je s frekvencami osvezevanja na obeh. TV ima fiksno 50Hz, kako pa je z monitorjem. Nekje sem zasledil, da mas pol tudi na monitorju 50Hz? Neki v zvezi z RAMDACom???
Senitel ::
Ja, kartica mora met dva Ramdac-a. Ta zadeva se mi zdi, da ma dva Ramdac-a, vendar nisem čisto ziher
Kaiser ::
Kaksna je pa scena z drugimi MX kartiacmi, recimo Winfast, ki ma tud TV out pa mrbit je se kaksna.
Sicer pa: a je ta zadeva odvisna od proizvajalca kartice, al jr to pogojeno s samim graficnem procesorjem?
Sicer pa: a je ta zadeva odvisna od proizvajalca kartice, al jr to pogojeno s samim graficnem procesorjem?
GeForce-i 2 majo RAMDAC na samem čipu. Sam nevem, a ma GeForce 2 MX noter 2 al 1... Se mi zdi, da je blo neki govora o dveh, moram mal prebrskat...
Igor ::
hmmm mx majo ce se ne motim samo moznost ali tv ali monitor ne pa 2 stvari na enkrat prilopljene, edina (pomoje ne vem delec je ze od tega) je ati maxx a kaj je ze ...
Preveril ja GeForce 2 MX ma lahko tud dva RAMDAC-a, in če ima dva RAMDAC-a zmore na prvem monitorju 2048x1536 pri 60Hz, in 1600x1200 pri 100Hz na drugem monitorju...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP in prenosnik, na desktop monitorju ne znam menjat res.Oddelek: Programska oprema | 1463 (1317) | Jst |
» | Kateri čip na grafi je to (slika) ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1386 (1060) | DjTonic |
» | INNO RADEON 8500LEOddelek: Strojna oprema | 1062 (750) | msmiha |
» | TV Out ---> DVDOddelek: Zvok in slika | 1018 (879) | Koci |
» | Vprašanje glede Radeon-a 8500Oddelek: Strojna oprema | 1556 (1338) | Senitel |