Forum » Zvok in slika » GUILLEMOT Prophet II MX 32MB
GUILLEMOT Prophet II MX 32MB
kuntek ::
GUILLEMOT Prophet II MX 32MB, kam spada ta kartica v široki ponudbi MX kartic? Zanima me malo primerjava z ostalimi MX karticami.
GaS ::
Jst mam WinFasta, in je res hiter. Mel sm že Propheta na probi, vendar mam s WinFastom 1.8FPS več. Pa še TV-Out ma.
Z isto ceno kot Prophet brez. Tuki ni debate!
Z isto ceno kot Prophet brez. Tuki ni debate!
PaJo ::
Samo ce dobisl Propheta za 25 jurjev pa se vseeno splaca
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
PaJo ::
Tako kod jaz, edni ta ki je bila pri Birgu v akciji je OEM jaz pa mam box in ta ma malo hitrejse RAM-e
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
G[e]c ::
V megahitu je bla tud akcija, jest sm kupu GayForce MX od Mikrostarja z TV outom za 33k sit ce to ni ugodno za slovenijo pa ni nc
Blue3D ::
Ce bo se kdaj ki kaka akcija lahko malo prej sporocite argh.... 1800 ats to je skororaj zaston za propheta jozos!
NiggerBob ::
Gec, če si vzel pri Megahitu, potem poglej malo po internetu, razlika je, ali imaš verzijo, ki ima 350 Mhz integrirani RAMDAC ali pa imaš palete-DAC (potem pa macolo v roke in nazaj v trgovino
)
)
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"
Mac ::
Jaz imam 3d Prophert II MX Dual Display Video od Hercules-a in nikakor ne morem usposobiti drugi izhod na TV.
Poskušal sem tudi preko videa, pa kaj ne gre ne gre.
Bi rabil malo Help od koga, ki je zadevo spravil v pogon.
Na TV je SKART, na videu pa grem notri na AUX-S-Video.
Pa kakšen format bi naj bil na izhodu grafične (pal-B?).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero graficno od nastetih kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1424 (1216) | Jux |
» | intel retail na geforce2 mxOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1003 (771) | AvAkI |
» | Katero MX - gainward, guillemot, winfast... ?Oddelek: Kaj kupiti | 1640 (1381) | Alec999 |
» | BIRG & MEGAHITOddelek: Kaj kupiti | 1732 (1461) | matevzm |
» | Georce 2 in RAMOddelek: Zvok in slika | 2007 (1823) | BlackAdder |