Forum » Zvok in slika » Rezanje videa in VPS
Rezanje videa in VPS
tntn3000 ::
zdravo. zanima me, če ima kdo izkušnje z rezanjem mpeg posnetkov. imam namreč pinnaclov pctv pro tv tuner in mi ob scheduled snemanju zraven posname še kaj drugega kot film, ker se pač ne začne točno ob času, ki ga navajajo v sporedu - pa tudi VPSa očitno nima (vsaj zasledil nisem nobene opcije).
torej, dve vprašanji:
1. ali je možno na tej kartici s priloženim softwareom (ali kakšnim drugim)uporabljati VPS in kako?
2. obstaja kakšen manjši programček, da bi se dalo mpeg video obrezati?
(sem poskusil mpegcut, pa ko nastavim markerje in dam save as... močno obremeni procesor (100%), ne kaže pa, da bi karkoli obdeloval ali snemal?!
kaj je narobe?
za odgovor se vnaprej zahvaljujem.
torej, dve vprašanji:
1. ali je možno na tej kartici s priloženim softwareom (ali kakšnim drugim)uporabljati VPS in kako?
2. obstaja kakšen manjši programček, da bi se dalo mpeg video obrezati?
(sem poskusil mpegcut, pa ko nastavim markerje in dam save as... močno obremeni procesor (100%), ne kaže pa, da bi karkoli obdeloval ali snemal?!
kaj je narobe?
za odgovor se vnaprej zahvaljujem.
CaqKa ::
freenet Webhosting - Die All-in-One LĂśsung fĂźr Ihre eigene Website - freenet.de
tole je bilo med novicami pred par dnevi na doom9
tole je bilo med novicami pred par dnevi na doom9
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seznam slovenskih ISPjevOddelek: Omrežja in internet | 2597 (441) | hruske |
» | Ubuntu 5.04 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9264 (7599) | Tarzan |
» | Foresight Linux: Mono podobo na ogled postaviOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3611 (2810) | CaqKa |
» | Thunderbird ne bo dovolil infokrajeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3504 (2905) | der_Alte |
» | Barvni modeli - nagradim najboljsi odgovorOddelek: Zvok in slika | 2542 (1963) | G@c |