Forum » Zvok in slika » Podnapisi v Media playerju??
Podnapisi v Media playerju??
integra ::
Ali potrebujem kak dodatek, za predvajanje podnapisov v Media playerju (sedaj mi jih namreč ne predvaja). Gre pa za WMP 8.0
Filme sicer gledam ponavadi v BsPlayerju, ampak mi zaradi neznanega vzroka(kljub pravilno nameščenimi kodeki) nekaj redkih filmov povzroči neodzivanje BsPlayerja. Ne vem, morda so krivi driverji. Torej zanima me kako predvajati s filmom še podnapise v WMP.
P.S. Iskanje ne deluje, zato sprašujem.
Danke
Filme sicer gledam ponavadi v BsPlayerju, ampak mi zaradi neznanega vzroka(kljub pravilno nameščenimi kodeki) nekaj redkih filmov povzroči neodzivanje BsPlayerja. Ne vem, morda so krivi driverji. Torej zanima me kako predvajati s filmom še podnapise v WMP.
P.S. Iskanje ne deluje, zato sprašujem.
Danke
CaqKa ::
vobsub si inštaliraj in podnapise rukni v dir c:\subtitles ali pa jih poimenuj enkao kot film in jih daj v isti dir.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BS PlayerOddelek: Programska oprema | 6304 (887) | Han |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40441 (30741) | Icematxyz |
» | Problem pri TV-out s PODNAPISIOddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1333) | darkolord |
» | Najboljši divx predvajalnik je...Oddelek: Zvok in slika | 6381 (5367) | franc3e |
» | micro DVDOddelek: Zvok in slika | 1314 (976) | Kaiser |