Forum » Strojna oprema » Deponiranje starih skurjenih/unicenih komponent - KJE?
Deponiranje starih skurjenih/unicenih komponent - KJE?
Xplicit ::
kje se da deponirat stare unicene/skurjene/nedelujoce/... komponente od kompjuterja? ker mi doma lezi kar nekaj zadev (skurjen modem, unicen disk, ...) pa ne vem ali je to priporocljivo vrsti v kanto za smeti (ce slucajno vsebujejo kaksne snovi skodljive okolju)?
ekolosko pa to
ekolosko pa to
mile ::
Obstaja ena firma v Ljubljani... mislim da se imenuje Blok
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mile ()
Gundolf ::
Na odlagališče barje lahko odpelješ. Tam ločeno zbirajo odpadke (okoli 15 vrst). Vržeš jih v kontejner z elektronko. Stvar je zastonj.
Mamaplata ::
Zanimiva tema!
Zanima me ali lahko tudi kaj od tam odneseš ? V starih skurjenih napravah zna bit še kaj zelo koristnega in pač pociniš dol.
Zanima me ali lahko tudi kaj od tam odneseš ? V starih skurjenih napravah zna bit še kaj zelo koristnega in pač pociniš dol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Udar strele - koliko bo krila zavarovalnica ?Oddelek: Loža | 11653 (5005) | ;-) |
» | matična ali grafična fuč? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8352 (7098) | solatko |
» | Zamenjava DVI konektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 949 (868) | Rokomah |
» | Skurjen element - vezje laptopove baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1714 (1308) | Pyr0Beast |
» | zvočniki za ojačevalec? (Ohmi)Oddelek: Zvok in slika | 7386 (7099) | MArko |