Forum » Elektrotehnika in elektronika » Problem z digitalcom...rabm pomoc...pliz!!!
Problem z digitalcom...rabm pomoc...pliz!!!
Tilk ::
Mam eno veliko tezavo...mam digitalca "Olympus C-220 ZOOM"...no in se mi ne prizge !
Vse skupaj je nekako takole:Vse kar se zgodi je da se dve lucki (zelena in rdeca) prizgete...in pol se en majhen zvok, in to je to!!!!
JAe baterije so polne!(cisto nove)!
Ludi ce se komu sanja, kaj mi nej pove prosm....ker ga bom kmal rabu !!
Se zahvalujem za odgovore!!
Vse skupaj je nekako takole:Vse kar se zgodi je da se dve lucki (zelena in rdeca) prizgete...in pol se en majhen zvok, in to je to!!!!
JAe baterije so polne!(cisto nove)!
Ludi ce se komu sanja, kaj mi nej pove prosm....ker ga bom kmal rabu !!
Se zahvalujem za odgovore!!
mkonci ::
Mas vstavljeno kartico,in zaprta vratca? ker pr men je tako če so vratca odprta pol ne pali( CANNON)
drugač pa ti preostane še neki, če je garancija ga nes nazaj, če je ni pa mal počak, morda zveš kej bolj koristnega
od ljudi ki imajo podoben aparat.
drugač pa ti preostane še neki, če je garancija ga nes nazaj, če je ni pa mal počak, morda zveš kej bolj koristnega
od ljudi ki imajo podoben aparat.
AlienGT ::
Želim ti samo da te ni doletel Olympusov "Sudden Death Syndrom" (če nimaš več garancije).
Pobrskaj po netu pa boš videl za kaj gre.
Pobrskaj po netu pa boš videl za kaj gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri fotoaparat za povprečno rabo in underwaterOddelek: Zvok in slika | 1601 (1181) | detroit |
» | Podvodni fotoaparatiOddelek: Kaj kupiti | 3080 (2522) | francek1 |
» | Vodotesni fotoaparatOddelek: Kaj kupiti | 2006 (1691) | matej_j |
» | Olympus c-730 se noče več vklopitOddelek: Pomoč in nasveti | 2290 (2067) | BlackHole |
» | DiGiTaLnI FoTkIćOddelek: Kaj kupiti | 1629 (1267) | Milko |