Forum » Pomoč in nasveti » HTC Wildfire - ne morem zbrisati aplikacij
HTC Wildfire - ne morem zbrisati aplikacij
GiGaBaJt ::
js mam mobitel htc wildfire in me zanima zakaj vedno ko ga priklopim na računalnik in zbrišem vse slike in vse kar ne rabim naprimer(kr neki thumbmails, footprints...) in potem ko zbrišem izklopim vse iz računalnika in spet priklopim nazaj in spet mi kaže thumbmails pa footprints ,namreš to sta dve aplikaciji ki jih mam že od začetka ko sem dobil telefon gor in jih ne morem zbrisati ,kaj naj naredim ker me res moti ??
M.S Gigabyte 280x
kixs ::
Ce jih imas na osnovnem ekranu kot Widget, potem sam pritisni na sliko in pocakaj, da jo lahko premaknes... nato jo premakni v Kos.
Ce jih imas na spisku vseh programov, potem ne mores narediti nic - edino, da rootas telefon in sele nato jih lahko umaknes.
lp
Ce jih imas na spisku vseh programov, potem ne mores narediti nic - edino, da rootas telefon in sele nato jih lahko umaknes.
lp
dottor ::
Tudi če se da se pomoje ta poseg ne splača. Za pridet do baterije moreš bit že doktor znanosti, je pa res da imaš en kup vodičev na jutubu kako se to nardi ampak je pomoje iz stroškovnega vidika pointless, za tistih par minut.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Jakob592 ::
če imaš orodje pravo nemore biti tak težko spet. Drugač pa ti za zihr ne bo poceni dal drugo batarijo on :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri telefon kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 5340 (4636) | zero_max |
» | Prihaja naslednik HTC One (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 31896 (25695) | hojnikb |
» | Septembra iPhone 5S in cenejši iPhone 5C (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 23908 (19872) | blackbfm |
» | Galaxy S4 se dobro prodaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 30665 (25097) | FlyingBee |
» | HTC One X naprodaj ?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35298 (27002) | cebelar123 |