»

DirectX 8, drugi del

Jaz - Senitel (in tudi jaz ) se je zbudil in vam prinaša drugi del njegovega članka o DirectX 8 grafičnih tehnologijah. V tokratnem delu govori o 3D teskturah, multi-samplingu in point spritih. Vse tehnologije je nazorno predstavil s primeri, razložil kako delujejo in podal možne probleme. Ni kaj, spet odlične članek, Senitel!

8 komentarjev

Preliminarni design za majčke

Jaz - Ja, ja, saj vem da to vseskozi govorim, toda majčke se dejansko približujejo. Tako vam predstavljam tudi nekakšno BETA različico designa za majčke. To ni zadnja faza, toda verjetno se stvar ne bo več veliko spreminjala. Kvečjemu barvna kombinacija napisov, ter lepša slika motorka (originalnega avtorja motorke, pita, lepo naprošam, da mi še 1x pošlje veliko sliko le-te). Zdaj pa da slišimo kritike .

Dodatek by luni: Ker ste dali vedeti, da vam motorka na majci ni všeč, sem na hitro spacal nekaj drugega. Ventilator... Mogoče vam bo ta bolj všeč (čeprav sem sam ugotovil, da bi izgledal malo lepše, če bi bil v celoti sestavljen iz črt...), torej hitro pokomentirajte.

91 komentarjev