»

Ekskluziven test na Slo-Techu!

Slo-Tech - Uspelo nam je stestirati in prvi v Sloveniji objaviti test grafične kartice Geforce3 Ti500, kartice, ki je nekako mišljena kot odgovor na grožnji iz logov podjetja ATI, Radeonu 8500. Kartico smo primerjali z navadnim GF3 ter Radeonom 8500, katerega ekskluzivni test bo tudi objavljen čez nekaj dni. Se kartico splača kupiti? Zakaj ime Titanium? Je grafična grajena na novem čipu? Kako se obnese? Kaj za vraga rabimo 100.000 SIT vredno kartico? Berite test!

40 komentarjev

Nokia 5210 in 6510

vir: Nokia
Nokia - Še dva nova mobilna telefona finskega podjetja Nokia. Prvi je Nokia 5210, ki cilja na podobne kupce kot Siemensovi mobilniki razreda M, torej na mlajše in bolj aktivne kupce. Zatorej ima Nokia 5210 izboljšano odpornost na prah, vlago in udarce, pohvali pa se lahko tudi z nekaterimi, pri Nokii in tudi drugod do sedaj še ne uveljaljenimi funkcijami, kot so štoparica, odštevalnik (timer) in celo termometer. Novost je tudi zaslon z natančnejšo grafiko, oranžno osvetlitvijo in uro, ki je lahko prikazana čez celoten zaslon. Teža novega mobilnika bo 92 gramov, velik bo 11 x 5 x 2 centimetra in bo omogočal do 170 ur avtonomije ali do malo manj kot štirih ur pogovorov.
Naslednji mobilnik, Nokia 6510 pa bo mešanica med Nokio 6310, od katere bo ohranila...

10 komentarjev

Nova pravila

Slo-Tech - Kot veste, si na Slo-Techu ne moremo pomagati, da ne bi našim uporabnikom "težili" s pravili. Glede na to da smo pred časom ukinili zvezdice in da smo se pred kratkim znebili Gnojev™ so bila obstoječa "malce" za časom. Zaradi tega smo napisali nova. Ne boste verjeli... prepovedane stvari so ostale enake, tudi vaše privoljenje k objavi vaših prispevkov je ostalo enako... spremenile so se samo kazni. Vas zanima kako? Ker nova pravila veljajo samo za naprej (sprememba ni retroaktivna tako kot zadnjič), se vam z njimi ni potrebno strinjati. Ne glede na vaše privoljenje bomo izvajali spremenjeno kaznovalno politiko (vendar samo nad prispevki od tega trenutka dalje). Upam da bo to naslednji korak k izgonu kretenov in izboljšanju nivoja naše strani.

43 komentarjev

Modifikacija mrežne kartice

Virtual Hideout - Mrežne kartice imajo na zadnji strani LED diodice, ki kažejo pri kakšni hitorsti smo priključeni, če prenašamo podatke in podobno. Kako nam to pomaga, če pa so diodice na zadnji strani računalnika. Bomo lezli pod mizo, da bomo videli, če lučka sveti? Ne bi?
Za take, ki imajo radi veliko lučk na sprednji strani računalnika so na Virtual Hideoutu napisali članek, kako te kontorlne lučke speljati do sprednjega dela ohišja in jih tam namestiti. Klik! Še slika: ...

5 komentarjev

Če še niste opazili...

Slo-Tech - ...je že nekaj ur na strani objavljena nova DVD recenzija, ki jo je za nas spisal DrSergioDJ. Saj bi napisal novico prej, a je bil včeraj petek in sem moral zvečer iti na obvezno sproščanje. Se opravičujem . Kakorkoli že - Morgan Freeman v glavni vlogi detektiva. Ugrabljen otrok, psihoanaliza, prevaranje prevaranega, vse to so elementi danes opisanega filma. Beri in se čudi .

0 komentarjev