»

Mercedes je izbral AMD

Slo-Tech - DaimlerChrysler AG oz. njegova podružnica Mercedes-Benz je za svoj superračunalnik izbrala AMD-jeve procesorje Athlon MP 1800+. Naloga tega več sto Athlonov vsebujočega računalnika bo simulacija trkov oz t.i. crash testov. Pravijo, da so se za Athone MP odločili predvsem zaradi njegovih superiornih zmogljivosti in stabilnosti. Hehe, intel! Kaj bo šele ko pridejo ven Hammerji...

AtaStrumf je novico našel na Anandtech-u.

3 komentarji

Test poceni kamer

Dan's DATA - Preden grem na sestanek, ki ga imam čez slabe pol ure, še ena novica.
Na Dan's Data so testirali tri poceni digitalne kamere s ceno pod 100$. Sicer si lahko mislite, da za ta denar ne boste dobili veliko, imate samo delno prav. Res je, da so vse stoječe, ampak ponujajo pa veliko, s tem, da je ena izmed njih celo sposobna snemanja zvoka.
Če vas zanimajo podrobnosti, jih najdete tukaj.

1 komentar

Varnostna luknja v WinXP

Washingtonpost - xbite poslal novico:
Nova verzija oken - Windows XP, kot trdi Microsoft, najvarnejša in najbolj zaščitena do sedaj, ima napakico, ki omogoča popoln dostop do računala, takoj ko je le-to priklopjeno na internet, seveda brez lastnikove vrednosti. Microsoft priznava napako ter istočasno poziva uporabnike naj nadgradijo sistem (nevarnost obstaja tako pri Profesional kot pri Home verziji). Za nadgradnjo naj prav tako poskrbijo uporabniki sistemov 98 in ME.
Nadgradnja je na voljo tukaj.

6 komentarjev