»

Dothani odloženi

X-Bit Labs - Predstavitev Dothanov, nove generacije Intelovih procesorjev za prenosnike, o katerih smo že poročali, ki naj bi se pojavili na trgu 16. februarja letos, je Intel še malce odložil. Po besedah Paula Otellinija je razlog nedavno odkrit hrošč v načrtih, ki so ga sicer že odpravili, vendar pa bodo Dothani zaradi njega predstavljeni šele v drugem četrtletju letošnjega leta. To je že druga prestavitev predstavitve, ki bi morala prvotno biti na sporedu že sredi leta 2003. Več o tem.

4 komentarji

Telemach ne pozna štiričrkovnih domen?

Slo-Tech - Od 27. junija 2001 imamo v internetu poleg tročrkovnih domen na voljo tudi štiričrkovno .info. In kaj ima to zveze s Telemachom?

Na njihovi spletni strani se nahaja nagradna anketa, na koncu pa mora vsak sodelujoči vpisati tudi nekaj podatkov o sebi. Med drugim je obvezen tudi vpis elektronskega naslova. Tu pa se zaplete, saj uporabniki, ki vpišejo elektronski naslov, ki se nahaja na domeni .info, na zaslon dobijo tole obvestilo:


Ko namesto .info vpišemo .inf, pa gre zadeva lepo skozi ... Da bi pri Telemachu ne vedeli, da imamo štiričrkovne domene že vsaj dve leti, ni ravno verjetno. Bolj verjetno pa je, da so bili programerji preprosto malce malomarni pri pisanju (prepisovanju) javascript kode.

Sedaj lahko le počakamo, da kakšna skupina imetnikov e-naslovov na...

16 komentarjev