» »

Prenovljen Google Pay

1
2
»

euagrus ::

tomy5 je izjavil:

Že spet en kup teoretikov zarot, pejte v Skandinavijo, tam praktično ni več gotovine. In še vedno so vsi živi, tud ne vem za neke strašne zarote, konce sveta in pdobno tam gor.
Pri nas pa en kup zahojenega folka hoče plačevat s školjkami, noro.


Prvic ne gre za zaroto ampak za zlorabo koorporacij, drugic ze davno ni vec teorija, ampak nekateri tudi se vedno verhamejo, da je zemlja flat, kot tretjic pa ne prikazuj ljudi, ki razmisljajo bolj na siroko kot ti (skozi wc rolo) za izmenjevalce skoljk, take blagovne menjave so bile bolj znacilne za case nabiralnistva, kamor s svojo logiko delovanja iz-rok-v-usta spadas bolj sam. Pac nekateri probamo opraviciti sapiens, drugi pa so ga zamenjali za epp. A z getoraidom ze kaj zalivas rozem? Probaj, je zelo dobro za njih, ker ima elektrolite (in nima holesterola).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: euagrus ()

euagrus ::

Se malo branja: https://www.nytimes.com/2018/07/11/maga...

(Pozor, nytimes, vec kot en odstavek, ni za ljudi, ki so sposobnost koncentracije, vec kot 5 minut, pustili v osnovni soli)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: euagrus ()

DrDeeJay ::

jumpy je izjavil:

Prvič sem preizkusil pred letom dni, danes ponovno, ko sem videl tukaj debato. Ne norem dodati kartice - dobim tisto sporočilo.


To ali storitev dela za slovenske drzavljane ni odvisno od n26 ampak od googla in appla, ki storitve za Slovenijo zal se ne podpirata. N26 to namrec za drzave, ki so podprte s strani Appla/Googla omogoca.

Slovenci lahko google pay uporabljamo samo za online placevanje (zato je kartico kot tako v google pay mozno dodati), za brezsticno pa ne.

Kdor v slo placuje z Google pay ima ponudnika pri katerem je registriran kot tujec... Ali pa kjer ga google prepozna kot tujca (Boon, Dukart...)... Samo ne vem ce se ma s tem smisel ukvarjati... Ker placas provizijo pri nakazovanju na racun ali pa dodatno mesecno narocnino. Nlb in Abanka imata svoji resitvi (nlb pay in Abadenarnica), ki omogocata prakticno isto... In to z vaso obstojeco maestro kartico... Torej na telefonu ju nastavis kot privzeto placilno sredstvo in nato vsakic samo odklenes telefon in ga prislonis k citalcu. Ne rabis zaganjat appa.

Skoda samo ker ne deluje na Applovih napravah zaradi njegovih lastnih omejitev pri uporabi NFCja.

kokica2000 ::

branimirII ::





Torej tudi ti plačuješ zgolj s kešem? Ali pač bolj kot googlu zaupaš Visi, Masterju...Ja pa dejansko nimam nič za skrivat, praktično vse sem tudi sedaj plačeval s karticami. Kaj pa naj bi me v slovenskem sistemu zavarovanja skrbelo da izve moja zdravstvena zavarovalnica ;), ali avtomobilska? Delodajalec? Stranke, konkurenca? Daj mi kakšen primer, ker v svojem življenju tega res ne najdem. Če pa kdaj bom, bom pa nabavil s kakšnim anonimnim coinom LOL...

Najprej naj te neskromno poducim, da skrivanje in zasebnost ni eno te isto. Ce nimas nic za skrivat se ne pomeni, da potrebujemo druzbo brez zasebnosti kot v orwell 1984 svetu. Druga, bolj pomembna stvar je, da se zgleda niti malo ne zavedas kaj se lahko vse pocne s tem, da cambridge analitica podobne druzbe pridobijo podatke iz nase pateticne ozkogledne druzbe, ki nima "nic za skrivat". A si zdaj dobil malo sirsi sliko? The big picture?

Zgodovina sprememb…

Tody ::

Point je da se lahko manipulira tako z veliko državo kot je amerika s temi podatki.

Pri nas je zadosti če ustanoviš par brezplačnikov in trobiš pol resnice in pravljice 3 mesece pred volitvami...
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14943777 (16349) Excavator
»

dipocket.org

Oddelek: Loža
81327 (923) tenchu
»

Prenovljen Google Pay (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5520783 (15847) Tody
»

Hrvaška dobila Google Pay (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6018085 (13400) Jerry000

Več podobnih tem