» »

V kiberpipi ta teden: Odprto kodni sistemi za varnostne kopije, #201 DoBox - orodje za projektno vodenje, Plaga Zombie

V kiberpipi ta teden: Odprto kodni sistemi za varnostne kopije, #201 DoBox - orodje za projektno vodenje, Plaga Zombie

#199: Infografika ftw! w/ Leon van Bakel, 28. Mar 2012

vir: Kiberpipa
Kiberpipa - V torek 17.4. ob 19h, bomo na Pipinih odprtih terminih imeli predavanje, namenjeno tisti peščici, ki ne delajo varnostnih kopij svojih podatkov ali pa z obstoječo rešitvijo niso zadovoljni. Pregledali bomo sisteme za varnostne kopije, ki se uporabljajo v domačem in podjetniškem okolju (predvsem za linux odjemalce), poslušalci pa bodo dobili pregled rešitev za njihov problem. Poudarek bo na odprto kodnih rešitvi Bacula, s katero se je zadnje pol leta igral predavatelj Andraž Brodnik. Ogledali si bomo spletni vmesnik za Baculo, ki ga razvija Domen Kožar. Svoje poglede na rešitev z Amando in ostalimi alternativami pa nam bo predstavil Andraž Sraka, strokovnjak na področju sistemske administracije ter računalniških omrežij.

V sredo 18.4. ob 19h, se nam pridružite na Spletnih uricah, kjer bo Uroš Simonič iz Ordogroup predstavil orodje za projektno vodenje in sodelovanje Do[Box], ki je bil v izdelavi zadnja 3 leta. Medijsko se v tem času niso izpostavljali, sama ideja pa je bila nagrajena kot "Best bussiness plan 2008" s strani Tehnološkega parka Ljubljana. Naredili so tudi spin-off v obliki app-a za iPad - SketchRolls.

V četrtek 19.4. ob 20h, bomo v naši kinodvorani predvajali prvi film Plaga Zombie (1997), ki je nastal za samo 300 ameriških dolarjev, a je vseeno postal kultni film ter spodbudil številne nove neodvisne argentinske režiserje.
»Mika Taylorja s terase njegovega prijatelja Billa Johnsona ugrabi NLP. Čez nekaj ur se Mike vrne, toda v njem se je nekaj spremenilo. Njegovo telo začne postopoma mutirati; postane zombi, žejen krvi. Bill se bo moral zdaj boriti proti svojemu najboljšemu prijatelju… in še stotini zombijev!«

2 komentarja

zaj_tam ::

V sredo 18.4. ob 19h, se nam pridružite na Spletnih uricah, kjer bo Uroš Simonič iz Ordogroup predstavil orodje za projektno vodenje in sodelovanje Do[Box], ki je bil v izdelavi zadnja 3 leta.


A to je Basecamp ripoff? :)

brodul ::

hvala udelezencem na oss backup predavanju:

prosojnice:
http://tinyurl.com/cztdj3s
http://tinyurl.com/c6thyoy
Pretending to be a mature adult is so exhausting.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za izdelavo urnikov, razporedov, planogramov

Oddelek: Programska oprema
64365 (2699) Invictus
»

Kiberpipa: Android srečanje, Kibi.si, 7k:nova oblika življenja, Fahrenheit 451 (Bradb

Oddelek: Novice / Android
72417 (1987) Tear_DR0P
»

Prilagodljiva aplikacija za vodenje aktivnosti

Oddelek: Programska oprema
61055 (774) rokolaric
»

Linux in igre ter o ekonomiki interneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kiberpipa
599715 (7674) Damiani
»

Spletne urice: Silverlight 3

Oddelek: Novice / Kiberpipa
133208 (2207) Tear_DR0P

Več podobnih tem