» »

V Kiberpipi ta teden: Facebook Graph API, Vidim Tresk!, Trigger Happy Hands

V Kiberpipi ta teden: Facebook Graph API, Vidim Tresk!, Trigger Happy Hands

VIP večer z Ireno Fonda; Ko ljubezen do morja in rib postane uspešna podjetniška zgodba, 9. Feb 2012

vir: Kiberpipa
Kiberpipa - V torek 14.2. ob 19h, vabljeni na predavanje v sklopu Pipinih odprtih terminov, kjer si bomo z Igorjem Kolar pogledali programerske vmesnike za pripravo navideznega novičarskega portala na Facebooku. Ključni pojmi so Graph API, Ticker, Akcije, Objekti in Timeline.

V sredo 15.2. ob 19h, Radio Študent in Kersnikova v okviru platforme Radar oznanjata 'Vidim Tresk!', ki na enem mestu združuje, spodbuja in občuduje kreativnost mešanja vizualnega in glasbe. Fuzija zvoka in slike se bo vrinila v vse razpoložljive prostore na Kersnikovi 4 in 6, kjer se bodo predstavili vizualni in glasbeni ustvarjalci s fotografijami, inštalacijami, glasbenimi videi, avdiovizualnimi performansi in slovenska VJ scena z DJji. 'Vidim Tresk!' je uvod #1 v festival 'Tresk #3', obračun glasbe in založništva, ki bo 8. in 9. marca v Kinu Šiška.

V sredo 15.2. ob 19:30, vas vabimo v Kiberpipo na kompleksno, a razumljivo sosledjo verbalnih aktov, vmesnih premolkov, kretenj, pogledov, prepustitev reda in tehtnih premislekov. Projekcije bontona, ki se kdaj, v maniri šokantnega in grafično ter idejno čistega, znajde na težko opredeljivi ločnici med sprejemljivim in nesprejemljivim. Projekciji slovenskih glasbenih video presežkov bo sledila diskusija 'Meje vizualnega in glasbe', na kateri se bo z gosti Ajdinom Bašićem, Aldom Ivančičem & Nevenom Kordo (ex Borghesia / Bast), Blažem Flerinom & Maticem Sterletom - sv pixel (Spock Studios) pogovarjal Miha Colner.

V četrtek 16.2. ob 17h, bo Kiberpipa na Kersnikovi ulici 6 gostila producenta Daria Dendija, ki je sodeloval s svetovno znanimi glasbenimi skupinami, kot so Placebo, The Killers, Kaiser Chiefs, Coldplay in Franz Ferdinand. Zadnji singel, ki ga je Dario produciral, je Trigger Happy Hands skupine Placebo, kar bo tudi tema njegove tokratne delavnice (tehnika snemanja, miks, analiza, proces produkcije). Ker so mesta omejena, vse zainteresirane prosijo, naj se prej prijavijo na e-poštni naslov ljubljana@sae.edu ali pokličejo na številko 01/256 12 99.

1 komentar

win64 ::

A je kdo bil? Lahko na hitro poroča?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Jutri poslovilni žur Kiberpipe

Oddelek: Novice / Kiberpipa
165687 (3926) @nny
»

V Kiberpipi ta teden: iščemo nove sodelavce + veliko stvari

Oddelek: Novice / Kiberpipa
144956 (3975) iElectric
»

V Kiberpipi zgolj še ta teden: No-LAN party

Oddelek: Novice / Kiberpipa
115085 (4500) IvoJan
»

Ubuntu Karmic Koala - Release Party (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
918972 (6265) techfreak :)
»

Predavanji na temo superračunalnikov

Oddelek: Novice / Kiberpipa
53967 (3413) Matevžk

Več podobnih tem