» »

Zetas nadaljujejo boj proti blogerjem

1
2
»

MrStein ::

Isht je izjavil:

Mehiška oblast je očitno zelo nezainteresirana, da bi se narko kartele odstranilo...
Žal bo v končni fazi ob tej nesposobni mehiški vladi najbrž morala posredovati Amerika. Malo napalma, pa bodo karteli zradirani iz obličja zemlje.

ZDA?
Je enako nezainteresirana kot mehiška vlada. Verjetno še bolj.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

SkipEU ::

morbo je izjavil:

Posedovanje in prodaja vseh drog bi morala bit legalizirana, prodajalo bi se jih v lekarnah na kil ali meter, njih uživanje pa bi bilo strogo kriminalizirano, tj. če te organi zasačijo s kilo heroina ni nič narobe, ampak če si zadet (izven lastne bajte), potem sledi čuza 1 leto, brez milosti.


In zakaj bi kriminaliziral uporabo? Zakaj kriminalizirati samo dejanje, ki samo po sebi ne pomeni nič? Kaj škodljive ti počne nekdo, ki gre zadet po ulici? Ali sedi v parku? Kaznuje se neprimerno obnašanje, ki lahko nastane kot posledica uporabe. Če se nekdo zaradi tega dere kot žival, hoče vžgati drevo ali pa se pretepa, šele potem kaznuješ.

To je enako kot nekateri podpirajo npr. prepovedi žvečilnih gumijev, ker jih nekateri ne mečejo v koš. WTF? Kaznuješ tiste, ki ne mečejo v koš, ne pa vseh zaradi nekaterih. To pomeni svoboda, ki še v slovenskih glavah ni docela razviti koncept.

Legalizacija drog je edina rešitev, ker kar imamo zdaj je ponovitev težav z alkoholom iz časa prohibicije. Mehiko je tudi težko krivit, da nič ne naredi, saj četudi se bolj aktivno vključi v preganjanje, se pač vse bolj preseli v podzemlje, kot v ostalih razvitih državah.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SkipEU ()

RedZo ::

edina rešitev je legalizacija in regulacija drog...

CaqKa ::

antonija je izjavil:

Denar ni problem pri uzivanju drog in prdvsem ni nobena ovira. Ce horse addict nima dnarja, bo pac nekaj ukradel in prodal da dobi svoj sus. And there's nothing you can do about it bi rekli ameri, pa se prav bi imeli.

Ne nujno. Takemu človeku manjka nekaj v povezavi s samozavestjo. Nima dovolj zabave. Morebiti tudi ne dovolj social skillsov.
To pa znamo popravit.

težava je v tem da "popravljamo" na napačnem koncu, z ilegalizacijo drog, z policijskim vmešavanjem...

user1984 ::

Iatromantis ::

Seveda je legalizacija edina rešitev, poglejte čudeže, ki jih dela Redbull od kar je legalen - a kako boš potem priskrbel črne fonde tajnim službam?

Kar tehten razlog poleg nafte, bi lahko bila odločitev za vojno z Afganistanom tudi v
...Mullah Mohammed Omar...declared that growing poppies was un-Islamic, resulting in one of the world's most successful anti-drug campaigns. As a result of this ban, opium poppy cultivation was reduced by 91% from the previous year's estimate of 82,172 hectares. The ban was so effective that Helmand Province, which had accounted for more than half of this area, recorded no poppy cultivation during the 2001 season.

Taliban1994-2001

vir: Wikipedia

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vdori v mehiške banke odnesli več sto milijonov pesov

Oddelek: Novice / Varnost
54423 (3632) Baja
»

Mehiška vlada zaplenila prikrito mobilno omrežje kartela Zetas

Oddelek: Novice / NWO
3712740 (9508) Pyr0Beast
»

Zetas nadaljujejo boj proti blogerjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
5516142 (13407) Iatromantis
»

Bo Anonymous napadel mehiški mamilarski kartel? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
7424976 (20039) donfilipo

Več podobnih tem