» »

Jacksonova smrt zatresla internet

1
2
»

Lion29 ::

Jaz sem mislil da se je ta bolezen razvila iz teh operacij...


cisto mozno... ampak ne zaradi tega, ker bi MJ zelel biti bel :D
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Lion29 ::

Meni vse te "fore" z otroki in neko kvazi pedofilijo niso prav nič smešne temveč naravnost patetične. Navsezadnje je model bil oproščen česar so ga obtožili in če ni obsodbe tudi ni krivde ali pač?

Določen folk naravnost hoče verjet, da je Jacko bil izprijenec, pedofil, obsedenec, izdajalec svoje rase in ne vem kaj še vse... O resničnih dejstvih njegovega življenja nimajo pa blage veze.


ja no... saj ves da sodni mlini niso zanesljivi... in da ce je on bil oproscen, se ni zagotovilo, da je nedolzen... vsekakor pa tehtnico obrne mocno njemu v prid
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

ripmork ::

Ne razumem ravno zakaj je hotel biti belec..


Sej ni imel izbire (za razliko od operacij nosu in ostalih popravkov)

1981


http://www.usatoday.com/life/television...
Vitiligo - M.J.

Bolezen lahko prizadane kogarkoli, celo tv reporterja ali pa pevca velikega formata.
Z zgodbami da si hodi "belit" kožo so nas mediji futrali od nekdaj. Verjetno si je res šel belit v zaključnih stadijih bolezni ja - ko večina telesa izgubi pigment in ti telo prekriva nekaj temnih flekov, ziher ne more bit prijetno. Bi si pa precej večjo korist Jacko naredil, če bi že takrat odkrito spregovoril o tej bolezni.

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

Machiavelli ::

R.I.P. Michael Jackson
Nigaaazz

Buggy ::

Ker sem ze toliko star je bil MJ v casu vzpona zame resnicno nekaj kar je mocno izstopalo iz povprecja. To so bili casi ko je prepeval z Paul McCartney-om Say Say Say in to so bila tudi zame zelo lepa leta.
Primitivci ranga Bismark pa bodo svoj nekoristen ego lahko se zelo dolgo bozali in cohali preden bodo dolocene stvari razumeli tudi iz malo drugega vidika...za zacetek samo iz vidika ovce. Tvoje izjave so kar se mene tice blazno nespostljive in miloreceno pateticne.

Buggy ::

Bismark:...pa da bos videl kaj pomeni bili vsiljiv medij, ki mora prodajati trace si oglej intervju z njegovo bivso zeno. Mogoce bos v TEM zacutil kako je biti kralj popa in kako hijene zelijo cimvec senzacionalnosti...pa vseeno bivsa zena odgovarja z cutom spostovanja, pa ceprav mora paziti na svojo medijsko sliko.

Zame je clovek ki je bil nekaj vec in dosegel nekaj vec (v ne idealnih pogojih), zato si zasluzi iz moje strani spostovanje.

Poldi112 ::

>Določen folk naravnost hoče verjet, da je Jacko bil izprijenec

Hja, tista slika ko dojenčka čez balkon moli se mi je kar vtisnila v spomin.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Icematxyz ::

Malo je ljudi pomoje ki imajo sposobnost "zatresti" internet in seveda zraven še vse medije takšnih ali drugačnih oblik. In to celo za kakšen dan ali dva...

Looooooka ::

V zadnjih par letih je pobral same dobre igralce...zdej pocas se pevce.
Sean Connery,Keith Richards,Clint Eastwood...se te pobere pa lahko ugasnem tv.
glihkar sm ugotovil da je Pat Morita tud umrl.THE HORROR.
In cez 10 let ko res ne bo vec nobenga zivga bojo zacel razne britney spears in podobna hrescala primerjat z legendami , ker druzga ne bojo mogl porocat.Fuj!
Kar se pa tice pedofilstva in Jacksona...nikol mu niso dokazal tko, da ni relevantno.Vsaj kar se kariere tice.V isti kos kjer smrdi Murko ga pac ne more noben vrzt.

Dr_M ::

Everybody dies.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tear_DR0P ::

najbolj bizarno pri vsem skupaj je to, da na računalničarskem forumu, ob povsem računalničarski novici slovenski kvazi računalničarji razpravljate o koži in pedofiliji nekega zvezdnika - ne pa o tem, kako je njegova smrt vplivala na informacijske hiše, komunikacijske vode. ko kakšen navaden lady al pa jana klub ste.

tip je dejansko vplival na ves svet - like it or not, če verjamete da je bil pedofil in si je belil kožo ali ne - ta en človek je vplival na vse nas, mogoče samo posredno, ampak vplival je na naša življenja, glede na news site je presegel zadnje ameriške volitve - oziroma njegova smrt je bila sploh največja novica v zgodovini novičarstva, nobena druga novica ni zbrala toliko ogledov, toliko radovednosti - how come? zadnjih 10 (15?) let dejansko ni več veliko ustvarjal.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

opeter ::

Podpis pod tazadnji post. Bil je velikan, ki se je neizbrisno zapisal v zgodovino.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

AmokRun ::

A kdo ve, če so 24kur spremenili v Michael Jackson home page?:D

gzibret ::

Tisti, ki gledate svoje poste v rdeči barvi, ste:

- bili WAY offtopic (za debato o najboljšem predvajalniku si odprite drugo temo);

- ali pa žalili druge uporabnike foruma (malo samokontrole prosim. Izjave v stilu ti si butec ne pašejo semle).
Vse je za neki dobr!

Lion29 ::

... oziroma njegova smrt je bila sploh največja novica v zgodovini novičarstva, nobena druga novica ni zbrala toliko ogledov, toliko radovednosti - how come? zadnjih 10 (15?) let dejansko ni več veliko ustvarjal.


cammon.... nine eleven ring a bell?
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

BigWhale ::

najbolj bizarno pri vsem skupaj je to, da na računalničarskem forumu, ob povsem računalničarski novici slovenski kvazi računalničarji razpravljate o koži in pedofiliji nekega zvezdnika - ne pa o tem, kako je njegova smrt vplivala na informacijske hiše, komunikacijske vode. ko kakšen navaden lady al pa jana klub ste.


Ja, jaz sem na to temo napisal post na prejsnji strani. Pa sem najbrz pozabil prtisnit submit. Hehe.

Riff ::

R.I.P. Michael Jackson


+1

White&Nerdy ::

Če obstaja kak ornk dokumentarc o Jacksonu zdaj po smrti mi prosim naj pove, ker bi ga rad videl...

Tr0n ::

2020.Michael.Jackson.The.Man.and.His.Music.HDTV.XviD-2HD
Michael.Jackson.A.Life.In.Pop.PDTV.XviD-FTP
Michael.Jackson.the.King.of.Pop.WS.PDTV.XviD-RTA
The.Michael.Jackson.Story.1958.2009.WS.PDTV.XviD-FTP
...

Spock83 ::

@ RIPMORK ..a ni ta pojav tipičen za sleherno smrt?..se pravi ne glede na to ali je pokojni ali pokojna slavna ga/jo ob smrti nekako "polepšajo" in spreminjajo v svetnika /svetnico za časa življenja pa ravno obratno ali kratkomalo večini dol visi...res pa je da je v primeru t.i. zvezd vse skupaj na kubik...


No saj Tito je tudi umrl in glej kako zdaj kurcajo.

Dr_M ::

No saj Tito je tudi umrl in glej kako zdaj kurcajo.


Pri njemu je ravno obratno. Oz takrat, ko je bil se ziv, nihce ni upal pljuvat po njemu. Sej ves kaj bi se zgodilo...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Spock83 ::

Hehe to je tudi res :)

dbevfat ::

vsi tisti, ki branite MJ-ja na podlagi oprostitve na sodišču, se prosim zavedajte, da je sodni sistem v USA precej drugačen. MJ je vse obravnave "dobil", ker se je dogovoril za izvensodno poravnavo. Naj je bil kriv, ali ne, strinjal se je s tem, da odpre denarnico in da se zadeva utiša. Če mene vprašate, bi bil v sistemu "innocent until proven guilty" v prednosti on, če res ni nič naredil. No, pa se je v več primerih zmenil "pod mizo". Mogoče je vseeno bil nedolžen, ampak več stvari kaže obratno.
nvr2fat

imagodei ::

@dbevfat,

to ne bo držalo, niti najmanj. Ko se začne enkrat govorit, da si pedofil, za okolico ni nič kaj dosti važno, a si res ali ne. Plačati nekomu, da utihne, je mogoče dvorezen meč, vsekakor pa lahko poteza obupanega nedolžnega.

Pa ne mislim razpravljat, ali je MJ bil pedofil ali ne, samo povem svoje mnenje.

IMO je trenutna histerija glede pedofilije zelo zelo slaba reč, ki lahko naredi zelo veliko škode (tako žrtvam, ki glede na feedback iz okolice dobijo občutek, da so pa res 1000x hujše žrtve, kot npr. umorjenci; pa tudi nedolžnim). Dokler za dokaz o spolni zlorabi zadostuje pričanje in niso potrebni fizični dokazi, je možnosti za zlorabo (zakonodaje) ogromno: ženske v ločitvenem postopku, žlahta v zapuščinski razpravi, politična obračunavanja...

Dovolj je, da se v okolici začne govorit, da je nekdo pedofil. Včasih so za kakšnega človeka govorili da je čudak, ki ima rad majhne deklice in opozarjali starše, naj pazijo na svoje otroke, danes se pa zlahka pripeti, da nekoga, ki je šele v preiskavi ali kazenskem postopku, praktično linčajo sosedje ali pa zaporniki.
- Hoc est qui sumus -

AndY1 ::

dbevfat:
On je odprl denarnico pri civilni tožbi, da si je kupil mir. To je druga tožba, kot tožba države, ki ga je tožila po 10. točkah. V tožbi države je bil spoznan za nedolžnega v vseh točkah obtožnice.

To sta bili dve različni sojenji.

dbevfat ::

imagodei, AndY1: se strinjam, da je taka govorica lahko izredno škodljiva zate. Ampak če tebe spoznajo nedolžnega v t.i. državni tožbi, kako za vraga te lahko spoznajo za krivega v odškodninski tožbi? In zakaj se moraš keširati? Popolnoma enako je bilo z OJ-jem: mastno plačani odvetniki so ga oprali krivde, v odškodninski tožbi pa je izgubil (torej: bil spoznan za krivega umora) in se je moral nakeširati. V zapor pa ni šel.

Popolnoma jasno je, da nič ne pomeni, če te oprostijo v državni tožbi, drugače do druge tožbe prvič ne bi niti prišlo, ali drugič, ne bi se rabil ponovno zagovarjati za stvar, ki je očitno nisi naredil.
nvr2fat

BigWhale ::

v odškodninski tožbi pa je izgubil (torej: bil spoznan za krivega umora) in se je moral nakeširati. V zapor pa ni šel.


Ne bluzi no. OJ ni bil nikoli spoznan za krivega umora, civilna tozba, ki je pa sledila je bila pa nekaj drugega. Go google.

dbevfat ::

Ne bluzi no. OJ ni bil nikoli spoznan za krivega umora, civilna tozba, ki je pa sledila je bila pa nekaj drugega. Go google.

Ti ne bluzi. Civilna tožba, spoznan odgovornega za "wrongful death" in battery.
nvr2fat

Buggy ::

...pa kaj res eni mislite, da lahko stvari tako preko linkov analizirate/zalkjucujete in da je zivljenje tako ceneno. Pa se vam res ne zdi, da so stvari malo bolj kompleksne in da je to ravno "futr" za lacne senzacij in temelj medijske "resnice". Se sanja se vam ne kaj vse se dogaja v ozadju in nikar se ne smesiti z zakljucki, ki so dobri samo za brezplodno diskusijo na taksnih forumih. Aja to je poanta...se opravicujem.

Od nekdaj me je fasciniralo to obmetavanje z linki...zgleda da se ne dojemamo kapacitete tega medija in da za vsak link se najde se dva druga linka, ki govorita drugace. Fantje in Punce ...pri teh stvareh ste edini filter vi, pa se ta je vedno bolj pronicljiv...zal...vsak si "resnico" kuje po svoje.

BigWhale ::

Ne bluzi no. OJ ni bil nikoli spoznan za krivega umora, civilna tozba, ki je pa sledila je bila pa nekaj drugega. Go google.

Ti ne bluzi. Civilna tožba, spoznan odgovornega za "wrongful death" in battery.


Meh. Wrongful dead ni umor. Preberi si. Je nekaj povsem drugega.

dbevfat ::

Ja, spoznan je bil kot kriv za nasilen napad in posledično odgovornost za smrt. Odgovornost za smrt sama po sebi res ni umor (v drugo smer seveda velja), ampak v kombinaciji z nasilnim napadom kot vzrokom za smrt pa je to samo fraza, ki se jo uporablja, da se izogne besedi "murder". Kako lahko nasilen napad z nožem (več ubodov, kot se da prebrati), ki ima za posledico praktično takojšnjo smrt, izkriviš v "battery and wrongful death"? In se potem še najdejo eni, ki zagovarjajo, da je to popolnoma druga stvar. Ja, izraz "wrongful death" označuje v principu povsem drugo stvar, v tem primeru, v kombinaciji z "battery", pa v zdravi pameti velja enačaj, čeprav so temu na sodišču drugače rekli.
nvr2fat

imagodei ::

dbevfat,

ne bluzi. Civilna tožba je eno, kazenski pregon pa drugo. Samo država je tista, ki te lahko obsodi za umor/uboj/povzročitev smrti iz malomarnosti oz. katerokoli drugo kaznivo dejanje. Civilna tožba je light-years stran od tega, pa če tožencu naloži milijonsko denarno kazen.

IOW, nekdo, ki mu v civilni tožbi naložijo plačilo globe zaradi povzročitve "wrongful death", še vedno lahko svojemu bodočemu delodajalcu predloži dokazilo o nekaznovanosti.
- Hoc est qui sumus -

antonija ::

Moram reci da se popolnoma strinjam z imagodeiem da civilna tozba nikakor ne more pomeniti isto kot kozanski pregon, neglede na dodeljeno kazen.

Ampak neglede na to pa clovek ne more mimo obcutka... da se nekdo nekje dela norca (ce uprabim politicnokorekten izraz).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V lanskem vdoru v Sony ušel neizdani material Michaela Jacksona

Oddelek: Novice / Varnost
4912954 (10672) ahac
»

Twitter raste

Oddelek: Novice / Rezultati
4313098 (11859) 3p
»

Michael Jackson mrtev? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
927838 (4372) Vajenc
»

Jacksonova smrt zatresla internet (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
829801 (5117) antonija
»

Emulacija starih iger

Oddelek: Igre
101556 (1342) Rokic

Več podobnih tem