» »

Nova anketa: Barcamp

Nova anketa: Barcamp

Slo-Tech - Po tem, ko smo vas nazadnje spraševali o vaši zainteresiranosti za zaposlitvene oglase in se je vaše pozitivno mnenje že vzelo na znanje, vas tokrat sprašujemo, če bi se udeležili ali celo sodelovali pri dogodku, kot je Barcamp.

Na Slo-Techu bi želel videti zaposlitvene oglase?
da58%
(551)
ne22%
(208)
morda20%
(195)
Skupaj glasov: 954


Barcamp je NE-konferenca, katerega namen je, da namesto stroge korporativne narave mednarodnih konferenc spodbuja sodelovanje vseh udeležencev. Takšna narava konference ima zelo zanimive posledice.

Če vam lahko običajni organizatorji zagotovijo vsaj nekaj visoko kvalitetnih predavateljev (in temu primerno visoke cene, ki se lahko gibljejo v rangu tri do pet tisoč evrov), vam pri Barcampu nihče ne zagotavlja, da boste poslušali svetovno priznane predavatelje. Tako boste sicer na običajnem Barcamp dogodku spoznali ljudi iz svoje skupnosti, a kaj verjetno je, da boste na bolje obiskanih Barcamp dogodkih v Londonu, San Franciscu ali New Yorku srečali zelo visoko koncentracijo uslužbencev podjetij, kot so Google, Yahoo in Microsoft, ki bodo, če že ne za predavanje gotovo pripravljeni na zanimive pogovore.

Da Slovenija lahko ponudi tudi veliko kakovostnih predavanj, so v preteklih letih že pokazali nekateri (tudi mednarnodno priznani) predavatelji v sklopu Spletnih uric, ki se že pripravljajo za vstop v naslednjo sezono predavanj v Kiberpipi.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za organizacijo prezentacij na konferencah

Oddelek: Pomoč in nasveti
6648 (545) Gandalfar
»

WebCampLjubljana

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
83016 (2185) Gandalfar
»

BarCamp in podobno v slo?

Oddelek: Loža
101801 (1518) dba
»

Odvijal se bo BarCampLjubljana

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
93534 (2828) Gandalfar
»

Barcamp dogodki v okolici Slovenije

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
83843 (2560) CaqKa

Več podobnih tem