» »

Česa se boji Striček Sam?

1
2
»

Jst ::

> Zdej razlike med šerijami in demokracijami ni več

Ja, predvsem po Vaših zaslugah je takšen trend.

Thomas ::

Hvalabogu, CIA še ni čisto na kolenih in je zmožna furati teroriste zaprte v kletke naokoli in jih tudi kaj vprašati, kaj nameravajo.

Če se zaradi tega trga srcem EU političnim mevžam in kakšnemu scrkljanemu Demokratu v Ameriki, nič zato. Ljudje na Zahodu živijo naravnost rajsko življenje v primeri s tistim, ki so ga deležne naprimer Nube ali Darfurci. Torej šibkejši od Arabskih milic, kar tile teroristi navsezadnje so.

Hamas, Hezbolah, Al Kajda, Janjaweeds ... vse Arabske milice! Samo da so slednje toliko "odkrite" na terenu, ker so močnejše. Isto bi počeli v Izraelu ali Evropi, če bi mogli.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

upirna ::

->Za nekatere je višek demokracije laganje svetovni javnosti, javno priznanje kršenje zakonov, uporaba prepovedanih WMD kemičnih orožij, mučenje zapornikov... Vse te atribute imajo tako "uporniki, s katerimi imamo sklenjen pakt" kot "demokratorji". Po vaših zaslugah je demokracija je le še lepa beseda zapisana v ustavi.

1.Nikakor se ne strinjam z načinom okupacije Iraka - menim pa, da je tako Amerika kot Evropa prepočasi začela reševati problem Iraka.
2.Nikakor se ne strinjam s tabo v točki, da laganje itd. povzroča razkroj demokracije. V demokraciji se laže ravno tako kot v diktaturi. Razlika je v tem, da lahko nekdo drug objavi resnico, med tem ko bo v diktaturi kaznovan(iz zgodovine je najlepši primer Sibirija, ki je bila priljubljena destinacija že v carski Rusiji, tudi v Jugi smo imeli...).
3.Nikakor ne sprejemam delitve na podpornike in nasprotnike. V končni fazi smo mi - Evropa in ZDA kot najrazvitejši najbolj odgovorni za blaginjo ostalega sveta.
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]

Jst ::

> 1.Nikakor se ne strinjam z načinom okupacije Iraka - menim pa, da je tako Amerika kot Evropa prepočasi začela reševati problem Iraka.

Prvo ste (Ameri) mu (Saddamu) pomagali (prodajali klasična orožja, WMD...), sedaj (par let nazaj) je pa kar na enkrat trn v peti?



> 2.Nikakor se ne strinjam s tabo v točki, da laganje itd. povzroča razkroj demokracije. V demokraciji se laže ravno tako kot v diktaturi. Razlika je v tem, da lahko nekdo drug objavi resnico, med tem ko bo v diktaturi kaznovan(iz zgodovine je najlepši primer Sibirija, ki je bila priljubljena destinacija že v carski Rusiji, tudi v Jugi smo imeli...).

Hint: prisluškovanje američanom, Bushevo javno priznanje tega (= javno priznanje kršenje ustave)



> 3.Nikakor ne sprejemam delitve na podpornike in nasprotnike.

Potem pa ne počni tega, a ne?

upirna ::

->Prvo ste (Ameri) mu (Saddamu) pomagali (prodajali klasična orožja, WMD...), sedaj (par let nazaj) je pa kar na enkrat trn v peti?

Jaz sem najprej Slovenc, potem Evropejec, nato šele del zahodnega sveta. In ne strinjam se s tem, kako je Amerika ravnala po prvi Zalivski vojni. To je bila preprosto huda politična napaka.

->Hint: prisluškovanje američanom, Bushevo javno priznanje tega (= javno priznanje kršenje ustave)
Jaz zdaj res ne vem, kako je sedaj s tem prisluškovanjem, vem samo to, da lahko vsakdo sproži ustavni spor zoper predsednika. To v diktaturi ni ravno običaj, mar ne?

->Potem pa ne počni tega, a ne?
Morda sem premalo napisal. Nikakor ne sprejemam delitve na podpornike in nasprotnike Amerike, ker je to brezpredmetno. In v svojih postih želim najti čim več skupnih točk med nami, med tem ko si me ti zelo užalil s tem da si me razgalsil za Američana. To je huda obtožba oz. žalitev čez moje dostojanstvo!
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]

poweroff ::

Za moje pojme je po svetu čisto preveč verskega fundamentalizma. Mule vodijo Iran, "božji sin George" (fant s poslanstvom) pa ZDA. Demokracija pa...
sudo poweroff

upirna ::

Bi se kar strinjal s tabo. :)
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IBM uvaja Linux na namizja

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
142820 (2745) A. Smith
»

Povratek Peltierjevih elementov?

Oddelek: Novice / Procesorji
112415 (2415) TribesMan
»

Zaščiteni CD-ji? Ste prepričani?

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
142479 (2479) bradek
»

Finci bodo povezovali Irak

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
62521 (2521) frenk
»

Kitajci bodo iskali po domače

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
52283 (2283) Ziga Dolhar

Več podobnih tem