» »

Datoteke za dobro jutro

Datoteke za dobro jutro

Slo-Tech - Trilogija filmov Matrica se je na filmskih platnih končala, kar pa nikakor ne pomeni, da bodo kravo molznico poslali na počitnice. Za konec tega leta je predviden izid RPG igre z naslovom The Matrix Online. Pred nekaj dnevi so avtorji poslali v javnost napovednik ( 18 MB), na voljo pa so tudi starejši posnetki zaslona.

V zadnjem tednu je izšlo tudi nekaj vročih preskusnih izdaj, na primer nova preizkusna inačica igre Painkiller (prvo verzijo dema dobite tu). Igro se že da dobiti v trgovinah in prejema predvsem pozitivne kritike, tako da z dolpotegom ne odlašajte.

Naslednji na seznamu je SÖLDNER: Secret Wars, ki nam obljublja veliko svobode pri igranju (beri: razbijanje vsega, kar nam pride pod noge, emm, gosenice tanka). Celo verzijo bomo igrali že naslednji mesec, trenutno pa lahko preizkusimo beta demo, ki vsebuje 2 mapi.

Še en dodatek za svojega ultimativnega tamagočija so predstavili tudi pri studiu Maxis, to je The Sims Online, ki so ga nekateri nestrpno pričakovali. Ponujajo nam 14 dni brezplačnega nalinijskega preizkušanja celotne igre, kar pa na žalost pomeni, da bomo morali z interneta prenesti dober gigabajt podatkov.

7 komentarjev

d0rK ::

PainKiller bljak ... Ne vprasajte kako sem jo ze igral ;).

En temacen in graficno obdelan Serious Sam.

Men je bil Serious Sam, kljub tema da mata enak cilj oba sila bolj usec, saj mi ta temacen svet ne ustreza. Sicer pa stvar ukusa =).

Jok3r ::

Painkiller SEKA!!! >:D

hokuto ::

Pri Painkillerju sploh ni aktualno to, da obstaja, ampak to kar trenutno poroča precej tujih site-ov, in sicer, da igra zaradi butastega copy protectiona ne deluje na precej dolgem spisku dvd in cd enot. Kaj je lepšega kot kupit originalno igro in doma ugotovit, da zadeva ne deluje, ker zaradi nesmiselne paranoje založnika, cd ne ustreza standardom. Sploh še, če veš, da igre trgovinam zelo težko vrneš in ko se ugotovi, da je za to "majhno" nevšečnost založnik vedel že pred prodajo, pa vseeno nikjer opozorila.
Tako da vsi tisti, ki nameravate kupit to igro, kljub tej svinjariji založnika, dajte se vsaj prepričat vnaprej, da bo delala na vaši mašini.

ThePlayer ::

"...zaradi nesmiselne paranoje založnika ..."

yeah, right :D ta paranoja je več kot utemeljena, je pa res ironično, da je ukrep bolj kot tarčo prizadel poštene kupce>:D

seattle ::

Ja, sam ironično je, da bodo zaradi takih prijemov prodali še manj iger kot sicer....

Dr_M ::

odsvetujem downloadanje the sims, ker zadeva hoce met key, ki pa ga ne dobis, kljub obljubad, da bo poslan po verifikaciji emaila....
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

hokuto ::

ThePlayer daj se nauči uporabljat slovenski jezik kot se spodobi - različne besede imajo različen pomen in jih ne moreš kar poljubno zamenjevat med sabo. Če rečem nesmiselno, potem mislim nesmiselno in ne neutemeljeno. In to niti približno ni isto. Nekaj je smiselno, če da pozitivne rezultate, in tale paranoja okoli zaščite cd-jev ima prej negativne kot pozitivne rezultate, kar pomeni, da je nesmiselna.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

demo igra revolt

Oddelek: Igre
91526 (1274) kuglvinkl
»

Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Oddelek: Igre
271587 (998) KTr1sk
»

Nekaj novičk iz sveta iger

Oddelek: Novice / Igre
62487 (2487) frenk
»

Will Rock

Oddelek: Igre
7836 (745) MrX
»

UT2k3 Server

Oddelek: Igre
6720 (680) jRk0

Več podobnih tem