» »

Nova DVD recenzija

Nova DVD recenzija

Jaz -
Ja... Pigeon je že spet bil priden ter vam postregel s še eno recenzijo. Tokrat je na vrsti Road Trip (verjeli ali ne, slovenski prevod naslova je tudi Road Trip, da ne bo kdo rekel da sem anglist). V naslednjih dneh lahko pričakujete še recenzijo filma Scary movie ter za nekatere umetniškega, za druge odpadniškega filma Magnolia. Potrpite, pa bo . Kar veselo na branje!

Odprl sem tudi temo v forumu, na tem naslovu, kjer lahko izrazite tudi svoje mnenje o tem filmu ter recenziji nasploh. Pač, vzdržujemo stanje sur-demokracije.

Lepo vas pa prosim, da če boste skušali recenzijo spljuvati, naredite to zrelo in utemeljeno. Pripombe v stilu "Road Trip je men bedn do amena jest mu ne bi dal niti 2 proklet kaj zdej to kaksn ocenjevalc pa se" bodo ignorirane. Pigeon je še vedno za vsako podarjeno oceno imel dober razlog zanjo. Bomo pa kmalu uredili možnost komentiranja filma ter dajanje lastnih ocen filmu. Vse to v bližnji prihodnosti.

4 komentarji

Jinxy ::

Tist link na temo v forumu nekak ne dela, drgac pa Road Trip man! It's the best :)

whatson ::

super, da se bo dalo v prihodnosti zadevo ocenit in pokomentirat....

undefined ::

Nimam druzga za rečt, kot da je bil ta film res bedn do amena, IMHO. Tko pač je, in pika. Tudi ne razumem, kako je lahko ta film dobil oceno 8/10, X-Men pa le 5/10... oh ja, bom raje nehal, no. 8-)

Reycis ::

Razlicni so okusi, tako da....Sicer pa sem tudi jaz gledal debato, ki jo je nekdo odprl na tem naslovu samo nisem nasel nobene debate. Hecno


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Filmi vseh filmov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
15826741 (925) Thompic
»

Pot z avtom za 3 clansko druzino z avtom iz Ljubljane do Barcelone (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10320555 (17530) peko_deko
»

Po Evropi z avtomobilom

Oddelek: Loža
103779 (3128) fosil
»

Slični filmi Ameriški piti!?

Oddelek: Sedem umetnosti
102628 (1996) jype
»

Road Trip

Oddelek: Slo-Tech
81165 (975) Izak

Več podobnih tem