»

Nove funkcije v forumu

Slo-Tech - Primož je bil priden ter na novo napisal skripto za ustvarjanje novih tem v forumu. Kaj točno to pomeni? Odstranjen je tisti že dolgo poznani hrošč, kjer niste mogli ustvarjati ali urejati več kot ene teme hkrati. Očesu je skripta bolj ali manj enaka, le da boste od danes naprej primorani gledati dva nova tipa tem: prilepljene ter informativne. Oboje lahko ustvarjajo samo priviligirani administratorji foruma.

Prilepljene teme so v forumu označene z ikonico , informativne teme pa z ikonico . V oddelkih, kjer bodo odprte teme takega značaja, boste videli, da bodo teme izpisane nad ostalimi temami. Naslov teme bo označen s krepko pisavo.

V teh temah bodo forum admini razglašali pogosto spraševane stvari, kar bo, vsaj po mojem mnenju, odrešilo večnih iskalcev raznih programov veliko dela. Edina razlika med prilepljeno ter informativno temo je ta, da lahko uporabniki v prve odgovarjajo, v druge pa ne.

Uvedli smo še eno novost. Kdor misli, da je oddelek predelal v celoti, ter hoče, da...

10 komentarjev

Nova DVD recenzija

Slo-Tech - DrSergioDJ je priden ter piše DVD recenzije. Tokrat je na vrsti film, ki je razdelil gledalce dobesedno na dva tabora: goreče pristaše ter goreče nasprotnike. Medtem ko so nekateri šli ta film gledat tudi po trikrat, so drugi nad njim obupali že po pol ure. Kakorkoli, Magnolia je brez dvoma nekaj posebnega. Za našega ocenjevalca nekaj v pozitivnem smislu. Ogled ter komentar obvezen .

1 komentar

Nov DVD

Slo-Tech - Torej, teden je okoli, čaka vas nova DVD recenzija. Tokrat jo je za vas napisal DRSergioDJ, opisal je pa film The Matrix, ki ga je potegnil kar iz svoje zbirke DVDjev. Ta daljši opis si preberite tukajle. O njegovi prihodnosti kot DVD recenzorju pa seveda odločate vi .

19 komentarjev

Razpis

Jaz - Ker je pigeon te mesece zelo zaseden, smo na njegovo pobudo organizirali razpis za novega ocenjevalca DVDjev. Če vas zanima, si preberite spodnje zahteve:

Za ocenjevanje DVDjev se je pred časom ponudil Samo Miholič. Nesreča je zahtevala, da sem moral formatirati računalo, tako da se je njegov e-mail zgubi v množici uničenih bitov. Samo, če si interesiran, mi pošlji mail!

Vsi ostali: Če mislite, da znate napisati informativno ter objektivno oceno, ter si lastite DVD-ROM, mi pišite mail. Koncesija "testnega recenzista" bo podeljena petim osebkom. Ostal bo le en, torej najbolj kvaliteten recenzist. Priporočljivo je tudi, da živite v bližini Ljubljane, saj je podjetje Kos Računalniki, ki nam posoja DVDje, stacionirano prav tam, v Ljubljani namreč. Opozorim naj pa vas, da je delo popolnoma prostovoljno ter zastonj. Plačila ni. Vključen je samo vaš prosti čas ter dobra volja. Če vas še nisem odvrnil, mi pišite.

Seveda naj vam bo tudi jasno, da pigeon ni odpisan. Problem je le, da ima zelo...

0 komentarjev

Malo pozno, a vseeno...

Jaz - Pigeon se je, po malo krajšem premoru (desetdnevni oddih na Švedskem ter enotedenska bolezen) spet vrnil. Tokrat nam je postregel s noro hilarioznim filmom Scary Movie, ali po naše Film, da te kap. V kinematografe je prispel šele včeraj, tako da veselo na ogled, če si hočete za uro in pol odpočiti možgane. Seveda pa lahko tudi izposodite DVD... . Itak smo pa v ta namen, da pohvalite ali pokritizirate kritiko, odprli temo v Forumu.

6 komentarjev

Nova DVD recenzija

Jaz -
Ja... Pigeon je že spet bil priden ter vam postregel s še eno recenzijo. Tokrat je na vrsti Road Trip (verjeli ali ne, slovenski prevod naslova je tudi Road Trip, da ne bo kdo rekel da sem anglist). V naslednjih dneh lahko pričakujete še recenzijo filma Scary movie ter za nekatere umetniškega, za druge odpadniškega filma Magnolia. Potrpite, pa bo . Kar veselo na branje!

Odprl sem tudi temo v forumu, na tem naslovu, kjer lahko izrazite tudi svoje mnenje o tem filmu ter recenziji nasploh. Pač, vzdržujemo stanje sur-demokracije.

Lepo vas pa prosim, da če boste skušali recenzijo spljuvati, naredite to zrelo in utemeljeno. Pripombe v stilu "Road Trip je men bedn do amena jest mu ne bi dal niti 2 proklet kaj zdej to kaksn ocenjevalc pa se" bodo ignorirane. Pigeon je še vedno za vsako podarjeno oceno imel dober razlog zanjo. Bomo pa kmalu uredili možnost komentiranja filma ter dajanje lastnih ocen filmu. Vse to v bližnji prihodnosti.
...

4 komentarji

Chicken Run!

Jaz - Kokoške na begu udarjajo. Kot sem obljubil, smo (z majhno zakasnitvijo) dodali še eno recenzijo filma. Tokrat so prišle na vrsto Kure, z Mel Gibsonom v glavni vlogi. Pigeon se pač trudi in piše recenzije filmov za vas. Vidim tudi, da se je pojavila prošnja po tem, da bi lahko ljudje sami ocenili film (v stilu komentarja na recenzijo). To bo v tednu ali dveh (bolje rečeno dveh, kajti Primož ima RES dosti dela). Chicken Run vabi. Oglejte si!

0 komentarjev