» »

Skrivanje in odkrivanjePowerColor

Skrivanje in odkrivanjePowerColor

Reactor Critical - PowerColor ima pogodbo z Nvidio o podpori Nvidiinih grašičnih čipov. Kar pomeni, da lahko izdeluje kartice le na Nvidia čipih. Kaj naj torej naredi, če želi izdati Kyra II? Ustanovi fantomsko podružnico, vendar! Nvidia zelo pritiska na proizvajalce grafičnih kartic, naj ne kupujejo Kyro II čipov. Tako zelo, da jim, neuradno seveda, celo grozi s prenehanjem prodaje čipov. Nvidia si tako stvar vsekakor lahko privošči. Po robu se ji lahko postavijo le veliki (Hercules), ker jih Nvidia potrebuje. Če pa gre za majhno podjetje, kot PowerColor, nima Nvidia nič za zgubiti.
PowerColor pa je (ozirima ni) pametnejši. Ustanovil je namreč fantomsko podjetje imenovano VGA No1, ki bo izdelovalo Kyro II grafične kartice. Samo, ker so bili malo površni, so fantje pri Reactor Critical-u to odkrili. VGA No1 ima namreč vse kontaktne osebe na @powercolor.com e-mail naslovih. Čista površnost, vam rečem! VGA No1 je sedaj že spremenila te napake, ampak vseeno jih je še veliko ostalo. Kot naprimer najemnik domene (PowerColor) in podobne.

4 komentarji

McHregec ::

Nvidia se boji Kyrota II. >:D

NiggerBob ::

powerColor naj dela kar hoče, jaz ne kupim NOBENE njihove kartice pa če mi plačajo....

anxieux ::

LOL!:D

Matri[X] ::

Jaz mam Powercolorjevo RivoTNT2M64 eno leto in mi že vseskozi deluje brez težal. Ves ta čas je navita za 43%!>:D Zato mislim da če bo PowerColor izdeloval Kyrote II, bodo le ti zelo zanesljivi.:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Od katerih proizvajalcev vzeti komponente, ter kateri tipi.

Oddelek: Pomoč in nasveti
61793 (1642) kekec3d
»

grafična okoli 140 €

Oddelek: Kaj kupiti
12913 (698) BALAST
»

Vse več podpore KYRO/KYRO II čipom

Oddelek: Novice / Grafične kartice
53030 (3030) D.J.
»

No EvilKYRO II

Oddelek: Novice / Grafične kartice
61376 (1376) Boeing
»

Kdo vse bo izdal kartice na Kyro II čipu

Oddelek: Novice / Grafične kartice
51639 (1639) MATiCEK

Več podobnih tem