» »

nVidia Crush okleščena

nVidia Crush okleščena

X-Bit Labs - Nič kaj preveč razveseljujoča novica iz nVidiinih logov: nVidiin težko pričakovano visoko integrirano čipovje ne bo tako superiorno, kot je na začetku kazalo. Nvidia ima enostavno preveč stroškov z vgraditvijo vseh funkcij v čipovje. Če bi ostalo pri vseh funkcijah, bi osnovna plošča z nVidia Crushom stala enostavno preveč. V izvedenki čipovja, imenovani Crush11, ne bo podpore zvoku Dolby Digital 5.1 - namesto njega bo na čipovju samo podpora zvoku AC'97, kar je kar nekaj gromozanskih kakovostnih razredov nazaj. Šušlja se tudi, da Crush ne bo imel integrirane mrežne kartice. Bodo osnovne plošče s Crushom le še kopija i810 osnovnih plošč (z boljšo grafiko)? Upajmo, da ne.

3 komentarji

Radiant ::

To je tako bilo za pricakovat! Nvidiine resitve so sicer lepe na papirju ampak nekak je vse kar zadnje case producirajo nekonkurencno ampak ne zato ker nebi bilo tehnicno dobro ampak ker cena ne stima!!Poleg tega je resitev vgradnje 3 seperatnih analognih stereo izhodov z 1 sp-dif izhodom dvorezni mec kajti % PC uporabnikov z externimi Dolby Digital reciverji je zelo mali in poleg tega ni zagarantirano da bo poceni integrirani media DSP sploh zmozen drzati konstanti Dolby audio stream in verjemite mi ce to ne dela vredu so poki ki jih povzroca reinicializacija procesinga prav neprimerni za usesa i za zvocnike!!!
Nvidia bo lahko srecna ce bo lahko konkururala s tem vezjem VIi ne pa intelu ali AMDju!!!>:D

hatch ::

GeForce3 je dalec najboljsa graficna.. zategadelj ne mores rect da vse napihujejo.

Nvidia crush je prvi chipset od nvidie in je bilo to za pricakovati...

Uglavnem.. sis735 chipset bo najhitrejsa in najcenejsa resitev za AMD + DDR.

OrlyTM ::

Fantje, preden se čist razvnamete, naj povem, da je ta novica bazirana na samih govoricah in špekulacijah. Ta informacija je prav lahko preprosta izmišljotina nekoga, ki je imel 5 min časa in se je odločil, da bo malo zbil ugled Nvidii. Zakaj bi nekaj, kar prav odlično deluje v Xboxu nedelovalo na PC-ju ?!? Še posebej iz logov takega podjetja, kot je Nvidia.

Za protiutež tem govoricam, si poglejte tale link !

lp
OrlyTM


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Ubuntu 10.04] Problem z zvočno kartico (mikrofon)

Oddelek: Operacijski sistemi
91982 (1883) Icematxyz
»

anni - briljant

Oddelek: Kaj kupiti
111365 (1116) AndrewSmith

Več podobnih tem