» »

Nasvidenje, VisionTek

Nasvidenje, VisionTek

Reactor Critical - Kaj se zgodi, ko je tekma za kupce prehuda in morajo podjetja znižati ceno na totalni minimum, da bi konkurenčno podjetje propadlo? Lahko propadejo tudi sama.

Tokrat je to Nvidiin zaveznik v ZDA - VisionTek. Nvidia in VisionTek imata sklenjeno pogodbo o sodelovanju (takem, zalo bljižnem). VisionTek je, oziroma je bil, eno glavnih imen v ZDA glede prodaje nVidiinih izdelkov, a se je uštel, saj je svojo proizvodnjo zaupal nekemu brezimnemu kitajskemu podjetju, nato predstavil nekaj neuspešnih prodajnih programov in, najhuje, hotel vstopiti na že tako zelo natrpan evropski trg. To - ga je pa stalo. Glave.

V petek naj bi uslužbenci dobili odpravnine, v prihodnjih dneh bo pa tudi uradno objavljen stečaj. nVidia naj bi že začela pogovore z nekim tajvanskim podjetjem, ki bi prevzelo proizvodnjo in prodajo za ameriški trg. Ta izpad nVidinih izdelkov na ameriškem trgu bo podjetje še dodatno stal, ker postaja ATI vedno močnješi. Pomnite - Hercules in Creative sta se nVidiinim izdelkom že odpovedala. Hvala, _Mortal_

Več si preberite tukajle.

0 komentarjevVredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VisionTek Radeon X800Pro

Oddelek: Novice / Grafične kartice
132093 (2093) Caligula
»

Ali kupiti Poceni ''defekten'' radeon 9800 pro?

Oddelek: Kaj kupiti
11764 (612) speacker
»

Oh, Visiontek...

Oddelek: Novice / Grafične kartice
91471 (1471) ragnarock
»

Titanium kartice

Oddelek: Novice / Grafične kartice
61521 (1521) js
»

Današnja specialiteta - grafična kartica na žaru

Oddelek: Novice / Grafične kartice
71400 (1400) Highlag

Več podobnih tem