» »

Večigralstvo za začetnike

Večigralstvo za začetnike

Slo-Tech - Vsak malo bolj resen igralec se slej ko prej naveliča ubijanja neumnih računalniških nasprotnikov in začne iskati zabavo na medmrežju. Večigralski način igranja pa pogosto prinaša nemalo težav. Za začetek se je treba potruditi z namestitvijo, ki ni sestavljena samo iz preprostega zagona namestitvenega programa, ampak je treba z interneta prenesti tudi različne preobleke, mape, popravke in podobne datoteke, ki se uporabljajo. Ko je za to poskrbljeno, moramo najti še primeren strežnik za igranje in se malce spoznati z načinom igranja, da ne bomo proglašeni za največjega n00ba in da nas ne bodo brcali s strežnikov.

Pri vseh naštetih težavah vam bomo po novem poskušali pomagati s kratkimi vodiči za nalinijsko igranje. Zbirali jih bomo v posebni temi v forumu, upamo pa, da nam jo boste pomagali napolniti, saj zaenkrat vsebuje samo navodila za igranje igre Wolfenstein: Enemy Territory. Nikar ne odlašajte in se čimprej obrnite na katerega od moderatorjev oddelka Igre.

7 komentarjev

Vesoljc ::

pravte, da je folk treba navadt igrat igrce?
pohvalno :D

more for me to frag >:D
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Filo ::

sej ni problem da folk ne ve kako priti na net igrat...problem je k folk prvič k installera spil pride na net igrat...

Roadkill ::

Jah pri ETju je to precej normalno, ker single player ne obstaja :)

ferjan ::

Pa še vprašanje za vse začetnike: Zakaj je tipo na zgornjem screenshotu NooB! :D

undefined ::

> problem je k folk prvič k installera spil pride na net igrat...

Ja. Za tiste, ki ne veste, Filo nikoli ni prišel prvič na net igrat. Namreč, ko so postavili prvo igračarsko mrežo na svetu, so ugotovili, da je bil Filo gor priklopljen že nekaj časa. Potem pa jih je ta poimenoval n00bZ. ;)

Matek ::

ferjan, trije znaki so 8-)

1. ma default cfg :\
2. na plažo je laufu :8) (kar sicer z novim etprojem ni več problem, ker se da zadaj itak razbit vrata in ni važno če dobijo uniformo.
3. Igra soldierja z mp40 >:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

speed machine ::

Sam pri MP streljačinah folk kr hiter pogrunta zakaj se gre. Tak da je možno zelo dobro igrati že v zelo kratkem času. Sploh če ima že izkušnje in reflekse iz drugih iger. Hujše pa so strategije, kjer si lahko po mesecu igranja še kar noob.
Tak da za steljačino ni problem če pride gor, prvič ko zažene špil, hujš je ko pride k strategiji prvič gor, in ne pozna osnovnih stavb ali pa ukazov igre.:|


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Večigralstvo za začetnike :]

Oddelek: Igre
1451924 (25260) Tilen

dve vprašanji

Oddelek: Pomoč in nasveti
7817 (728) gkovac
»

Lebdeči magneti

Oddelek: Loža
141727 (1343) Azrael

Več podobnih tem