» »

Mozilla 1.1 -- končna različica

Mozilla 1.1 -- končna različica

Mozilla.org - Od včeraj dalje je širši javnosti ('nočne verzije' nekako ne moremo smatrati kot take, ne?) na voljo nova verzija Mozille, 1.1. Po mojih izkušnjah po različici 1.1b bi si upal trditi, da prinaša več novega kot marsikatera prejšnja verzija, recimo gumbek za stvarjenje novega zavihka ('tabbed browsing'), izboljšanje shranjevanja strani (ravno nad tem sem danes bentil [>:D]) -- Klik do ostalih novitet. Klik!

Vzporedno s tem je na našem forumu opaziti vedno večje zanimanje ter navdušenje nad tem 'uporniškim' unikatom. Prav zanimivo pa bo -- po mojem mnenju -- videti naslednje, 7. izdaje brskalnikov. Kaj sploh še lahko izboljšajo? (veliko)

5 komentarjev

JLP ::

Itak Mozilla rula. Men je recimo u tanov verzij ušeč da maš u Winsih drugačne ikonce za drugačne kompnente. Pa nastavitev da ti pošo HTML kaže al u HTML, simple HTML al pa u Plain text.. Pa da ti pokaže source sam od izbrane zadeve na strani je tud kul.. Pa kot ponavadi je spet ml hitrej. Kr tko naprej Mozilla!
Live long and prosper!

rc-car ::

Mozilla rox!

Brez tabov jaz sploh ne morem več surfat - srednji klik na link in imaš lepo stran v novem tabu...

Drugače so pa v novi verziji lepo ikonce za vsako komponento svoje, poseben gumbek za nov tab (enako kot ctr+t), tabi se zdaj zapirajo v drugem vrstnem redu (iz leve proti desni, prej so se iz desne proti levi), View selection source in pa Web search for "označen text" sta pa tudi dobrodošli in uporabni novosti.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

matic ::

A jo kdo uporablja v Linuxu?
Jest sem prej na winsih v otlook expressu shranu maile, zdej bi jih pa rad v mozilii importiral samo jih ocitno v linuxu ne morem... [:\]
Se komu kaj svita?

dr.J ::

Ja, jaz jo rabim v linuxu. Samo o Windowsih ne vem dosti, ker jih praktično ne uporabljam. Imam pa nastavljen IMAP server namesto POP, tako da od povsod vidim vse : z domačega računalnika, s službenega, s prenosnika, iz tujine, če rabim Mozillo ali OE ali kaj drugega - vedno vidim isto. Prej je bila sama zmeda.

mh8759a ::

ja je v redu, sam vseeno izgublja delež na trgu..mislim, da večina uporabnikov enostavno nima interesa si downloadati mozille, če lahko uporablja IE.

tale članek vse to le še potrjuje.

lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

online davčne blagajne - plagiat hrvaških?

Oddelek: Loža
239846 (8396) Matako
»

Posodobitev routerja in modema

Oddelek: Omrežja in internet
91260 (1029) Daniel
»

Linksys 54gs

Oddelek: Omrežja in internet
121134 (963) Spc
»

OpenOffice in MS Office

Oddelek: Programska oprema
161637 (1351) Aspirinix
»

Epox prenehal s proizvodnjo 8RDA+ :(

Oddelek: Strojna oprema
262016 (1594) OwcA

Več podobnih tem