»

Slovenski internet v Vukojebini

Slo-Tech - Na Dnevnik.si (petek, 26.novembra) sem opazil članek "Slovenski Internet v Vukojebini". Postavili so le nekaj prvih stavkov in povezavo na nadaljevanje - klik! - nato pa ga umaknili. Članek je poln sarkazma in po mojem mnenju odraža dejansko stanje. Danes pa se je na isti strani pojavil nov članek z naslovom Emajliranje, ki govori o elektronski pošti in virusih v Sloveniji. Stil je enak, saj je pisec verjetno isti.

Resnica bode, zato si jo preberite.

21 komentarjev

Osnove navijanja

Hardware Hell - Bliža se čas novoletnih praznikov, ko imamo vsi nekaj več časa, ko so temperature najnižje in se pojavlja vse več in več vprašanj o tem, kako navijati in koliko. Ob takih vprašanjih pa pride prav tudi kakšen članek za začetnike. Članek je primeren tudi za osvežitev ali dopolnitev znanja, tako da ga ne odmislite kar takoj! Pisec članka predvideva, da imate kolikor toliko sodoben računalnik, tako da lahko večino dela opravite preko BIOS-a. Navijali boste procesor, pomnilnik in testirali stabilnost in pospešitve vašega mlinčka.

Navijanja naj vas nikar ne bo strah, saj ni tako nevarno, kot bi vam to radi povedali nekateri prodajalci. Glavna stvar, na katero morate biti pozorni, je temperatura procesorja, več pa izveste v članku na Hardware Hell. Klik!

Pa še "disklejmr": BaRtMaN ni odgovoren za morebitne poškodbe vašega kavnega mlinčka! [:D]

3 komentarji

Nov članek: Vodič po Slo-Techu

Registracija novega uporabnika

Slo-Tech - Iz majhnega rase veliko in tako je tudi Slo-Tech pridno rasel in dosegel sedanji obseg. Ker ste uporabniki tuintam potožili, da ne poznate vseh kotičkov naše spletne strani, sta vam Sergio in alien-w ustregla.

Pripravila sta Vodič po Slo-Techu, ki vam podrobno, a kljub temu jasno in razumljivo opiše vse kotičke Slo-Techa, od registracije dalje. Ste vedeli, da naš forum med drugim samodejno obarva programsko kodo vseh najpopularnejših jezikov?

10 komentarjev

Nov članek: Spam, spam, spam

Slo-Tech - Hitrost, hitrost, vse se dogaja hitro, hitro, medtem ko telefoniram, prejemam email, s sodelavko debatirava o vrednosti indeksa NASDAQ, hitrost, hitrost, vrednost informacij ...

... kljub temu pa vsake informacije nismo tako veseli kot naša razgledana (samo)govornica nekaj vrstic višje. Uporabniki elektronske pošte smo vsakodnevno tarča ZlobnihMarketingarjev (sortiment je seveda odvisen od našega ponudnika e-maila ;)), katerih poslanstvo je kraja dragocenih trenutkov, ki jih zapravljamo z odstranjevanjem navlake in nastavljanjem/nameščanjem filtrov.

O problematiki manjvrednih...

15 komentarjev

Nov članek: Osnove navijanja I.

Graf idealnega sinusnega nihanja

Slo-Tech - Navijanje -- ena od temeljnih usmeritev poslanstva Slo-Techa od začetka dalje. Člankov o tej temi smo objavili (pa ne le mi) že veliko, vendar je v večini postopek opisan predvsem neučakanim prijazno. Tokrat se je Simon Belak ( OwcA) odločil za drugačen pristop: obrazložitev osnov na podlagi teorije in s praktičnimi podatki, katerih poznavanje je nujno potrebno za uspešen kirurški poseg, ki ga bo opisal v nadaljevanjih.

Osnove navijanja I torej!

37 komentarjev