»

Prva plošča za Hammerje

Tom's Hardware - Kljub temu, da so Hammerji še daleč od masovne proizvodnje ter prodaje, smo dobili že prvi test njim namenjene osnovne plošče. Na Tom's Hardware so si ogledali AOpen AK86 Tube imenovano ploščo, ki bazira na čipovju VIA K8T400M, posebej pripravljenem za Hammerje. Test te osnovne plošče je rahlo smešen, saj ploščo težko resno testirati brez procesorja, a Tom je moral narediti ravno to, saj Hammerji, razen na papirju, sploh še ne obstajajo. Kljub temu je test dokaj zanimiv, saj si lahko preberite vse o Hammerjih, njihovem PR indeksu, zgradbi čipovja ter plošče in še in še. Klik!

Celih 754 pinov

9 komentarjev

Tom zopet goljufa

več strani - Saj poznate simpatično stran Van's Hardware, ki nas vedno znova razveseljuje z zanimivimi članki. Velika "faca" in gonilna sila strani je tudi Van Smith, ki je prej pisal za Tom's Hardware. Izgleda, da se s Tomom ni najbolje razumel, zato je šel na svoje. Tom se je nepričakovano maščeval in namesto Vanovega imena, ki se je podpisal pod svoje članke, ko je pisal še za Tom's Hardware, je napisal kar svojega. Sicer ne vem, če je to storil pri vseh Vanovih člankih, vendar pa je pri tem članku definitivno prišlo do spremembe. Primerjajte to in to stran. Javnost se je sicer ogorčeno odzvala, Guru3D pa je celo napovedal, da ne bo več objavljal Tomovih novic in da bo popolnoma prekinil stike z njim. Več o vsem tem si lahko preberete na Van's Hardware in Guru3D.

1 komentar

Geforce4

več strani - Nekako kar ne morem odpustiti našim pisunom, da so spregledali današnjo velenovico - uradno je izšel Geforce4. nVidia je referenčne primerke novoizdanih grafičnih kartic poslala vsem največjim računalniškim spletnim stranem. Tako vam priporočam ogled testa na Tom's Hardware ter na HardOCP. Tekom jutrišnjega dne dobite še povezave do ostalih megastrani, ki so testirale Geforce4 serijo izdelkov...

27 komentarjev

Tom's Hardware na spljuvanju....

MoFos - Uvau... Ta stran pa sekne. MoFos.org, kar v extended verziji pomeni MotherF*ckers.org (prevajal raje ne bi), imajo samo en cilj: Ocenjevanje drugih strani. Tokrat so se spravili na Tom's Hardware ter ga temeljito popljuvali. Navkljub konstantno prisotnem arogantnem tonu, pa MoFos izpostavijo tisto, kar resnično pesti Tom's Hardware: Preveč reklam ter preveliko hvaljenje na zahtevo. To, da so obtožili Toma, da je pri "ta toplih" (iščem politično korektne izraze, ne me ubit ), pa samo še podžge celo zadevo. Ja najbrž bo še kaj prahu dvignilo vse tole. Oglejte si in se nasmejte. Na eni od slik sem videl tudi Toma in Kylea iz HardOCP. Heh, ti Američani pa res izgledajo prav Ameriško .

3 komentarji

Test OEM Pentium4 sistema

Tom's Hardware - Na Tom's Hardware so vzeli pod drobnogled nekaj, kar na raznih hardverskih straneh ne vidimo prav pogosto: enega izmed OEM sistemov, ki nas ponavadi napadajo iz reklam v raznih revijah. Zanimanje Dr. Toma je spodbudil predvsem en model, Dellov Dimension 8100, ki se trenutno na veliko oglašuje v nemških revijah. Dellovci trdijo, da gre za vrhunski igričarski sistem za ceno okoli $1500. Nemogoče? Hm rečem naj le, da Pentium4 v kombinaciji z Rivo TNT2 M64 ne deluje prav dobro . No, Tom si je potem ogledal še kar nekaj OEM sistemov in njegovo sodbo lahko preberete tukaj.

8 komentarjev