»

Bartoni in ABIT plošče

Adrian's Rojak Pot - Kot vsi vemo, bo AMD maja splavil procesorje z jedrom Barton, ki bodo delovali pri zunanji frekvenci 400 MHz. Na Adrian's Rojak Pot so spisali kratek, a zanimiv članek o podpori 400 MHz prednjega vodila na Abit matičnih ploščah. V članku boste našli razpredelnici, ki prikazujeta podporo 333 ter 400 MHz FSB na nekaterih Abitovih matičnih ploščah. Vsi, ki si lastite Abitko in vas zanimajo novi Bartoni si le preberite članek.

1 komentar

Atarijevski Quake 3

Slashdot - Uf, kaj se vse spomnijo razni navdušenci. Trop nostalgikov na tej strani, ki očitno kdaj pa kdaj odigrajo tudi kakšno partijo Quaka 3, se je odločil, da bo v prej omenjeno igro predelal prastaro igrico Adventure, ki so jo lahko včasih igrali na sistemih Atari 2600. Če pogrešate stare čase, potem kar pogumno kliknite sem in se pripravite na ponovno snidenje s staro šolo igričarstva (khm, no ja [:\\]), oplemeniteno z novo tehnologijo. Pa obilo užitkov pri preganjanju po labirintih[:D] .

0 komentarjev

Vodič po BIOS nastavitvah

Adrian's Rojak Pot - Uf, tale je pa dobra. Ste si vedno želeli postati overclocker, pa vas je vse minilo, ko ste vstopili v BIOS in videli goro možnosti? Za take primere sem našel vodič, ki razlaga večino funkcij BIOS-a. OK, overclockanje je postalo po zaslugi ABIT-a in njegovega SoftMenu-ja dokaj enostavno, vendar se še vedno najdejo v BIOS-u nekatere možnosti, o katerih človek nima pojma. Skratka preberite si vodič in si obogatite znanje, da ne boste pri šarjenju po BIOS-u naredili kakšne neumnosti. Vodič najdete tukaj.

1 komentar