»

Ohišje Coolermaster 201C-SX1

AnandTech - Na AnandTech so spisali precej obsežen članek o tem aluminijastem ohišju. Je zelo prostorno, natančno izdelano in očesu všečno. Članek ohišje opisuje v podrobnost, besedilo pa popestri kopica mojstrsko narejenih fotografij. Zanimiv sistem odstranjevanja pladnja matične plošče, trije priloženi ventilatorji in natančna izdelava -- preberite članek in morda se boste odločili za nakup tega lepotca.

1 komentar

Kaj kupiti by AnandTech

AnandTech - Na AnandTech so ponovno objavili svoj, lahko bi rekli že kar tradiconalni, prispevek -- Weekly Hardware Price Guides, ki govori jasno o tem, kaj se ta trenutek splača kupiti. Tokrat so se posvetili predvsem procesorjem (Intelovim ter AMD-jevim), ATI-jevim grafikuljam ter pomnilniku. Ste vedeli, da lahko v tujini dobite 256 MB RAM-a že za slabih šestdeset dolarjev? Kakorkoli že, če trenutno nakupujete ali pa se na nakup pripravljate, je ogled članka priporočljiv. Še sveže!

0 komentarjev

Napajalniki na kupu

AnandTech -

Na AnandTech so spisali zanimiv članek oz. test, kjer so testirali napajlnike. Napajalniki so mnogokrat po krivici zapostavljene komponente, čeprav igrajo ključno vlogo pri stabilnosti celotnega sistema. Dvesto wattni napajalniki so tako že preživeta stvar in tudi na tem testu so se ukvarjali predvsem z zmogljivejšimi zverinami. Da se ob vnovičnem nakupu ne boste spraševali katerega kupiti, vam priporočam, da si test preberete.

0 komentarjev

Ahanix dBox

AnandTech -

Na AnandTech so objavili nov test oz. članek o ohišju. Tokrat so si ogledali ohišje manj znanega proizvajalca Ahanix, a to še ne pomeni nujno nekvalitetnosti ohišja. Da, ohišje je je videti prav zanimivo, pa tudi cena ni pretirana, znaša 90 dolarjev oz. 170, če se odločite za aluminijasto različico. Če vas ohišje zanima, si njegov opis na AnandTech preberite.

1 komentar

ThermalTake A6000B Aluminum Case: Quiet Cooling

AnandTech - Po res veliki bedariji™ (hvala frudi za opozorilo), ki sem jo zapisal v prvi novici, tokrat popravljena različica ...

Kupujete novo ohišje, pa ne veste za katero bi se odločili? Za vas, velikega računalniškega entuziasta, navadni Big Tower seveda ne bo dovolj, saj zahtevate nekaj več. Prav za take ljudi, je ThermalTake naredil novo ohišje, ki so si ga ogledali na AnandTechu in spisali ličen članek. Nad ohišjem so bili dokaj navdušeni, v oči jih je bodla le visoka cena, odsotnost napajalnika pri taki ceni ter nepodpora WTX standardu. Klik!

4 komentarji