»

Nova Sandra

SiSoft - Leto je naokoli in snovalci priljubljenega programčka za testiranje hitrosti računala, so spet izdali novo različico, ki tokrat nosi ime Sandra 2002. Po novem program podpira najnovejši operacijski sistem Windows XP, ponaša se z boljšo podporo sistemom z večimi procesorji, podporo hyperthreadingu (tehnologija, pri kateri 1 procesor deluje kot 2 procesorja v načinu SMP) in trenutno aktualni strojni opremi (novi nabori, procesorji, ...). Program lahko dobite tukaj.

3 komentarji

Shuttle SV24

AnandTech - Kakor imamo na eni strani privržence prostornih, 'urejenih' ohišij, tako imamo na drugi strani one, ki bi iz nekih posebnih razlogov želeli AT namesto ATX ohišja (ker so jim znanci, ki hodijo na računalniški faks tako djali) pa take, ki bi kišto želeli kupiti in nanjo pozabiti -- recimo v Kiber kavarnah. Tako malo ohišje/računalo so si ogledali na Anandtechu ter ga povezali s samimi 'kompaktnimi' ter ne preveč poceni zadevicami (takih, ki jih verjetno ne bi dali v Cybercafe...). Rezultate si oglejte tukaj!

1 komentar

Obnovljena DL sekcija

Jaz - Izzid 3DMarka 2001 je prava priložnost za majhno osvežitev naše Download sekcije. Jup, novi MadOnionov 3D benchmark sedaj lahko downloadate tudi preko Slo-Techovega FTP servera. Trenutno je na voljo le en FTP in sicer Perzej, do večera pa bomo filetek prenesli tudi na Simfinov FTP.
Poleg novega 3DMarka je DL sekcija bila deležna tudi nove različice WCPUIDA in MotherBoard Monitora. Zdaj pa veseli na download! Mimogrede, hvala vsem 25 osebkom, ki so mi e-mailali glede izzida novega 3DMarka . Sicer sem zadevo mislil uploadati že včeraj, toda nikakor nisem mogel dostopati do MadOnionovega strežnika, druge velike strani pa ga tedaj še niso imele .

0 komentarjev

Prenovljena Download sekcija in Povezave

Jaz - Tako, pa sem končal s prenovo in indeksiranjem strani. Danes sem prenovil še sekcijo Povezave. Kot boste videli, je nekaj strani izginilo, veliko več pa jih je bilo dodanih. Prosim, da upoštevate prošnjo na koncu strani in tudi sami predlagate kakšno stran, ki se vam zdi vredna omembe.

Končal sem tudi s prenovo Download sekcije, ker je bil res že skrajnji čas. Opazili boste, da je precej izboljšana, saj je zraven vsakega programčka (seveda najnovejše verzije... nekaj sem jih tudi dodal) podatek o velikosti, domači strani proizvajalca ter povezava na dve download možnosti. Tudi v tem primeru vas vabim, da mi sporočite svoje želje glede DL sekcije. Uživajte!

11 komentarjev