»

Test onboard VGA grafikulj

Techware Labs - Za vse ki ste se ob pogledu na sliko spodaj zgrozili, spet test matične plošče ... ne, tokrat.

Grafične kartice, integrirane na osnovne plošče, niso bile nikoli cenjene pri zagrizenih nabijalcih iger ter pravih navijačih. Na drugi strani pa so predstavljale idealno rešitev za vse močne računalnike, ki jih uporabljajo tajnice za pisanje dopisov, šole za surfanje po internetu in podobno. Katero izbrati v tem primeru, da boste dobili največ za svoj denar? S tem so se ubadali pri Techware Labs, kjer so preizkusili pet različnih čipovij z integrirano grafiko. In kaj so ugotovili? Preberite test.[:P]

0 komentarjev

LiteOn 48/24/48

Techware Labs - Zapisovalci CDjev podjetja LiteOn so postali izjemno popularni ob izdaji serij 32125W ter 40125W, ki sta se brez problemov poflashali na 48125W, kar je prineslo 48x hitrost zapisovanja ter podporo Mt. Rainer standardu paketnega zapisovanja. No, LiteOn ni spal na lovorikah, temveč je izdal nov model, 48246S imenovan. Od prehodnika ga loči 24x hitrost prepisovanja (prej 12x) ter nekaj drugih malenkosti. Ogledali so si ga TechWare Labs, kjer so mu prisodili visoko oceno, in spisali kratek, a zanimiv test.

4 komentarji

Samsung SyncMaster 151MP

Techware Labs - Na Techware Labs so si ogledali Samsungov LCD monitor, SyncMaster 151MP poimenovan. Stvarca ima zaslon z diagonalo 15", prikaže 1024*768 pik pri 85 Hz, zanimivo pa je tudi to, da si lahko omislite TV tuner, ki ga privijačite na zadnjo stran monitorja, priklopite anteno in voila! že imate televizijo, ki podpira tudi standard HDTV. Daljinec je ob tem seveda samoumneven[:D]. Test se nahaja tukaj.

0 komentarjev