»

Devet dni CS-ja

Slo-Tech - Ne vem, kaj si mislite vi, a ko sem sam prebral tak naslov sem mislil, da gre za kak LAN party. Ko pa sem bral dalje sem videl, da gre za nekaj povsem drugega. 14-letni Romun Michel Savin je devet dni (ja, devet dni) neprestanoma igral vsem znano igro Counter-Strike. Po devetih dneh se je zgrudil in odpeljali so ga v bolnišnico. Zdravniki so rekli, da je bil psihično in duševno povsem izčrpan. Kot pravi njegova mama se ni niti umival, izgubil pa je skoraj 9 kg. Doma je baje celo kradel denar in se lagal, da bi lahko prišel do interneta in igral Counter-Strike. Hja ... pa naj še kdo reče, da igre niso nevarna droga. [:D] Izvirna novica.

7 komentarjev

Igrator™

LAN Party - Se vam redno dogaja, da si med divjim igranjem Counterstrikea uspete zavozlati prste? Ali pa ste svojo ubogo tipkovnico razžagali le zato, da se med besnim nabijanjem Warcrafta3 ne bi utopili v morju nepotrebnih tipk? V kolikor sodite med osebke te vrste, bo za vas bržkone kar pravšnja nova stvaritev iz Thrustmastrovih logov, Tactical Board imenovana. Za vas so jo stestirali na Lanparty.com. Torej, ako želite izvedeti, če vam dotična napravica res lahko odpre nova obzorja (osebno vam sicer v tem primeru raje svetujem sprehod po naravi [:D]), klik!

4 komentarji

Ročno pomagalo™

Elite HW - Imate radi nenavadne stvari? Imate radi nekaj, s čim se lahko pokažete pred drugimi na LAN partyih? Bi radi imeli kaj takega? Potem si poglejte tale joystick. Zadevica izgleda zelo zanimivo. Pa je uporabna? Seveda je. Še več kot to je! Za le $25 dobite zelo uporaben pripomoček, ki ima le malo slabih lastnosti, poleg tega pa ima možnost sprogramirati kar veliko funkcij za razne tipke, ki se nahajajo na njej.

1 komentar

Forum

Slo-Tech - Glede na veliko pomanjkanje moderatorjev v forumu, sva se s Sergejem odločila poskusiti nekaj novega.
Vsak, ki želi postati moderator oz. želi koga predlagati za to mesto, naj to sporoči na razpis@slo-tech.com. Uporabniki, ki so bili kadarkoli kaznovani s kakršnim koli nazivom, ne morejo postati moderatorji.

Naslednjo soboto bomo v primeru, da se bo nabralo več kot 5 kandidatov, objavili seznam kandidatov ter prošnjo, da napišejo krajše besedilo, kako si predstavljajo moderiranje oddelkov. Potem pa bomo videli.

Iščejo se novi (dodatni) moderatorji za vse oddelke.

35 komentarjev

Pregled nelegalne programske opreme na LANu

Game Party - Nič več raznih LAN partyjev z nelegalno programsko opremo. Na srečo ne v Sloveniji, temveč na Danskem. Na LAN party, Connect #12 imenovan, v mestu Esbjerg na Danskem so prišli nepovabljeni gosti iz antipiratske agencije. Udeležence in organizatorja LANa so legitimirali in popisali vso nelegalno programsko opremo ter končali LAN party. Udeležence so opozorili, da bodo v roku nekaj tednov dobili pošto z izrečeno kaznijo za uporabo in razpečevanje nelegalne programske opreme. Enakega kaznivega dejanja so bili obtoženi tudi organizatorji, ker so ponudili omrežje, po katerem je to razširjanje nelegalne opreme potekalo. Po tem dogodku se je situacija na Danskem poslabšala, saj so nekateri drugi organizatorji LAN partyje odpovedali, ker ne morejo prevzeti tolikšne odgovornosti. Za bodočnost je antipiratska agencija organizatorjem LAN partyjev svetovala, da naj naredijo spisek prisotnih, njihov domači naslov in njihov IP naslov ter da naj nadzirajo celoten promet po omrežju in le tega tudi...

12 komentarjev

Posebna izdaja

X-Bit Labs - MSI bo v kratkem izdal posebno serijo K7T Turbo matičnih plošč. K7T Turbo je bazirana na VIA KT133A čipovju. Posebnost te extra serije bo živo rdeča barva in pozlačen (!!!) MSI hladilnik na čipu. Imela bo tri DIMM reže, ki bodo podpirale do 1.5GB SDRAM-a, 6 PCI rež, AGP 4x režo, in eno CNR režo. Posebna izdaja bo opremljena še z Promise Ultra ATA 100 kontrolerjem (po želji) in dvema USB vhodoma. Seveda bo tudi možnost priklopa dodatnih USB vhodov.
Kot vse MSI-jeve plošče, bo tudi ta imela vgrajeno MSI Fuzzy Logic 3 tehnologijo in Live BIOS. Še ena posebnost: posebna izdaja bo že serijsko podpirala povezavo dveh računalnikov skozi USB vhod. Zelo priročno za LAN party-je! Kabel za povezavo bo že priložen plošči. Komaj čakam, da zvem še kaj o tej rdeči zapeljivki. Pa vi?

3 komentarji