»

Nova anketa!

Slo-Tech -
Slo-Tech LAN naj se zgodi:
18. - 20.7. 41%
(221)
4. - 6.7. 38%
(204)
11. - 13.7. 21%
(114)
Skupaj glasov: 539

Novo anketo sem zastavil zato, da se bomo lahko lažje in bolje odločili, kdaj naj se zgodi Slo-Tech LAN.

2 komentarja

Videoposnetek S-T vikenda v Piranu!

Slo-Tech - Po dveh mesecih in pol smo se, samo za vas, potrudili in sestavili kratko predstavitev Slo-Tech LAN partya v Piranu. Filmčič tehta zajetnih 33 MB, a povem vam, vreden je vašega časa. Dobite ga tukaj. To je zgolj začasno (in počasno), v nekaj dneh bomo video preselili na Slo-Techov strežnik. Če vam strežnik zavrne dostop - ni razloga za paniko, omejen je namreč samo na 3 uporabnike. Potrebujete tudi DivX 5.0.2 kodek, ki ga dobite na tem naslovu. Komentarji zaželjeni. Enjoy! [:D]

P.S.: V pripravi je daljša različica, ki bo izšla na CDju. Za nadaljnje informacije spremljajte Slo-Techove novice.

Dodali smo nov, hitrejši špegu™ (mirror). Veselo na vleko!

11 komentarjev

Piran 2002

Slo-Tech - Do danes se vas je prijavilo 43. Prijavi se!
Torej... v soboto se vidimo v Piranu. Za vse ki so napačno razumeli naše besedilo o Piranu še enkrat: Vstopnine NI! Plačate samo v primeru, da želite spati IN jesti oz. samo jesti.
Kajenje (česarkoli) znotraj šole je strogo prepovedano. Prav tako boste ven letili vsi, ki v Piran nameravate priti pit (vsi vemo kaj). Drugače pa je nagrad veliko in so bogate, zato se splača priti. Prinesite kopalke.

4 komentarji

ATIjeva nezdružljivost

HardOCP - OK, ko sem končno dobil hitro pipico v svet (kombinacija zanesljive Arnesove slovenske peering povezave do Slo-Tech strežnika, ki je na Telemach mreži, kateri dela povezava v tujino brez problema, ampak ker imam na Slo-Tech serverju shell in brskam prek lynxa, se mučim in mučim ), sem takoj zasledil eno lepo novičko na HardOCP. Po njihovih besedah se ATI Radeon tepe z ALI DDR čipovjem. Te dve zadevi naj pač ne bi delovali skupaj. Trenutno na obzorju še ni rešitve, ampak ATIjevi ter Acerjevi strokovnjaki delajo na tem problemu takorekoč dan in noč. Upajmo, da res...

0 komentarjev

Slo-Tech LAN Party

Jaz - Hja, morem povedat, da je obisk vsekakor bil nad vsemi pričakovanji. Še dobro, da smo bili pripravljeni in najeli veliko športno dvorano, drugače res ne vem, kje bi vas stlačili. Mi ne verjamete? Poglejte spodnjo sliko ( res priporočam, da jo poklikate za večjo različico ). Ok, priznam, ni res [:D], to ni Slo-Techov LAN, je pa slika definitivno dovolj impresivna, da jo z veseljem objavim. Thnx, TESKAn!

5 komentarjev