» »

Slo-Tech LAN Party

Slo-Tech LAN Party

Jaz - Hja, morem povedat, da je obisk vsekakor bil nad vsemi pričakovanji. Še dobro, da smo bili pripravljeni in najeli veliko športno dvorano, drugače res ne vem, kje bi vas stlačili. Mi ne verjamete? Poglejte spodnjo sliko ( res priporočam, da jo poklikate za večjo različico ). Ok, priznam, ni res [:D], to ni Slo-Techov LAN, je pa slika definitivno dovolj impresivna, da jo z veseljem objavim. Thnx, TESKAn!

5 komentarjev

TESKAn ::

BPCUC - u, k sm od tam pobrau to novico.

JeDo ::

Lepo da si se spomnu na BPCUC.. sicer bomo zej če bo ratal nekj ustvarl, pa mislm da si se ti TESKAAn vključu v debato. Upam da ti je naš predlog všeč ..:))

lp JeDo- Leader BPCUC

alien-w ::

kako pa je zgledu slo-techov BIG lan?? A ma kdo slike? Kolk ljudi je blo?

BigFoot ::

sej Slo-Techovega LANa še ni blo (tist k je blo ene 2 tedna nazaj pa ni blo v organizaciji Slo-Techa)

JeDo ::

Jaz mislim in mi pri Bpcucu se vsi strinjamo, da je domena slo-techa da promovira, ocenjuje, zbira informacije ipd. v zvezi hardware in software dela računalništva, mi pri Bpcucu pa smo zato, da organiziramo lan-party. Zadnji lan je kar uspel (25 udeležencev z mašinami + 3 serverji) sicer nas je izdalo gretje (beri ni delalo) tako da smo hladne trenutke preživeli na košarkarskem košu. >:D vendar pa vse je enkrat prvič in takoj ko bodo zadevo sanirali sledi naslednji, upajmo da z več udeleženci, z boljšo opremo (mrežno - switchi....) ipd. Vse stvari bodo možno zasledovati na domači strani Lanparty sekcije BPCUC. V pripravi pa je tudi globalni prijavni strežnik za VSE, kateri bi hoteli, da na njihov lanparty pride čimveč zagretežev (v stilu strani http://www.lanparty.com vendar za slovenski obseg. Upamo, da se bo zadeva prijela in se bodo vsi tega posluževali.pozdravlja vasLeader BPCUC - JeDo


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je tako nalimana vinjeta veljavna? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9820320 (7110) Netrunner
»

Tehnološki mogotci rešujejo usode legendarnih medijev?

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
339484 (7746) bbf
»

Slika gole punce / na disku ki crkuje :)

Oddelek: Strojna oprema
4913889 (7577) Miha 333
»

Tezave z kupcem na bolhi glede konzole (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
10716163 (11279) stara mama

Več podobnih tem