»

OCZ manipuliral z uporabniškimi mnenji na Geizhalsu

ComputerBase - Na priljubljeni spletni strani Geizhals, ki je v osnovi namenjena iskanju najnižjih (spletnih) cen v nemško govorečih deželah in primerjavi karakteristik izdelkov, dobro pa pokriva tudi Poljsko in Zahodno Evropo, zato jo množično uporabljajo tudi Slovenci, so odkrili nedovoljeno manipuliranje z uporabniškimi ocenami in recenzijami, ki ga je izvajal proizvajalec SSD-jev podjetje OCZ. Zgodbo je začel razvijati uporabnik na njihovem forumu, ko je odkril, da so v zadnjih dneh OCZ-jevi izdelki dobili ogromno odličnih recenzij in najvišjih ocen, medtem ko so njihovi neposredni konkurentje dobili same najnižje ocene. Na Geizhalsu so preverili zadnjih 56 ocen in ugotovili, da so bile vse...

44 komentarjev

Intel vlaga v protivirusne programe

Slo-Tech - Izgleda, da se ameriški gigant Intel poizkuša prebiti na antivirusni trg, saj je nedavno vložil več kot 10 miljonov ameriških dolarjev v češkega proizvajalca Grisoft , ki razvija priljubljeni protivirusni program AVG, zelo priljubljen zaradi svoje učinkovitosti in brezplačne različice za domače uporabnike.

S to potezo si je Intel zagotovil 65-odstotni delež v podjetju, s katerim bo po njihovih besedah pomagal razviti boljše in bolj učinkovite proizvode za domače ter bolj zahtevne uporabnike.

Originalno novico preberite na Grisoft.com.

19 komentarjev

Nova recenzija: Godfather

Slo-Tech - Da življenje Sindikalistov ni bilo popolnoma takšno, kakršnega nam prikazujejo v filmih, je jasno. Zato pa je vsekakor zanimiva trilogija režiserja Francisa Forda Coppole, saj življenja v obravnavanem okolju ne prikazuje le malce olepšano (pravzaprav utopično), ampak so ga nekateri posamezniki celo uporabili kot model, po katerem naj bi se zgledovali v svojem obnašanju. Sergej DrSergioDJ Semibratov si je tokrat ogledal vse tri dele filma Boter.

3 komentarji

.recenzija Nova

Slo-Tech - .ponoviti kanim ne izkušnje tele :zagotavljam vam Nekaj

!Klik .nedobesedno in Dobesedno .kazalca urinega smeri nasprotni v sneman ,neklišejsko kako o ,je ki - Memento film ogledal je si ,recenzent gorostasi naš ,DJSergioDr .kratek bom zato ,muka je makroja učinkovitega enega uporabe brez tegale pisanje ,Okej

12 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - Naša nova recenzentka, sfinga15, je za nas opisala še en DVD. Leta 2001 izdan film, v katerem se razkažeta (khm [:D]) seksi Angelina Jolie ter mačo (khm [:D]) Antonio Banderas. Je dober? Kako se gospodična Jolie obnese v vlogi severnoameričanke iz konca 19. stoletja? Pa Antonio Banderas kot bogataš? Klik!

3 komentarji

Nova recenzija

Slo-Tech - Tokrat filma nista opisala DrSergioDJ ali Slaine, temveč je debitirala nova recenzentka, sfinga15 (ki ni stara 15, ne, ni, pokvarjenec! [:D]). Kakorkoli - Ajda je opisala film The Piano, Klavir, ljubezensko dramo, ki je leta 1993 pobrala Schindlerjevemu seznamu tiste nagrade, ki jih je pač lahko, saj sta bila filma en drugemu zelo bok ob boku. Klik!

2 komentarja

Nov DVD

Slo-Tech - Ja, konec je te zloglasne mature. Torej to nekako pomeni, da je nam zmanjkalo izgovorov zaradi pomanjkanja nove vsebine na strani. No, obljubim vam, da boste lahko jutri prebirali zanimiv članek, pred tem pa si na hitro preberite novo recenzijo našega recenzenta DrSergioDJa, ki trenutno uživa na slovenskih algah... ekhm... plažah [:D].

4 komentarji

Nova recenzija!

Slo-Tech - Zopet sem si za vas pogledal nov film ter spisal recenzijo. So morda sosedje teroristi? Ali pa se je profesorju Faradayu to le zdi in je dejansko prevec paranoičen? Več izveste, če preberete (in komentirate) najnovejšo recenzijo.

Žal pa je to zadnji film do konca (vsaj prvega) dela mature, saj se imava s Slainom kar dosti za učit in tako nama ne preostane čisto nič časa za recenzije. Držite pesti [;)]!

2 komentarja

Nova recenzija

Slo-Tech - Od maturitetnih časov
pa vse do naše penzije
nas bodo med pomanjkanjem vsebine
reševale le recenzije!

Okej, resno. Dokler ne naredimo mature, bo s testi in članki bolj bogo, zato se boste pa morali toliko bolj zadovoljiti z recenzijami. Slaine si je tokrat za nas ogledal Volčja bratovščina, film, ki si je po njegovem mnenju zaslužil desetko. Kaj pa vi pravite?

0 komentarjev

DVD recenzija

Slo-Tech - Slaine si je ogledal film "Rat Race" ter ga za Slo-Tech tudi opisal ter komentiral. Ta prismuknjena komedija se je vtisnila v spomin marsikateremu gleduhu zabavnih, ne(s)miselnih filmov. Predlagam, da si ga za sporstitev tudi sami ogledate, ter nato objavite svoj komentar. Tukaj.

0 komentarjev

Magičnih 50

Slo-Tech - Ja, prav ste prebrali. Pred kratkim smo prešteli dosedanje recenzije in ugotovili, da smo si za vas ogledali in opisali že kar 50 DVD-jev. Zasluge za tak dosežek gredo prav vsem, ki so opisali kak film, zatorej ne pozabimo na začetnike pigeon-a, Brody-a ter Smirnoff-a, kot ne na novega recenzenta Slaine-a. Z upanjem, da ste z našim delom zadovoljni, vam sedanja recenzenta obljubljava, da vas bomo na Slo-Techu še naprej razveseljevali z novimi in kvalitetnimi filmi ter recenzijami.

1 komentar