»

Sedaj še Asus

X-Bit Labs - Asus Radeon 9800 XT Limited Edition je različica posebne izdaje kartice, ki pa je še bolj posebna. A ne samo da je posebna, še omejena je (kot da ni vse). Na trgu se bo pojavilo le 2000 takih kartic, oziroma bolje rečeno, multimedijskih paketov, saj bomo poleg same kartice dobili še USB 2.0 čitalnik za sedem različnih pomnilniških kartic in ovitek za CD-je veliko plastično škatlo ter kup navodil. Za ceno med 600 in 1000 ameriškimi dolarji naj jo kar imajo (moje mnenje).

9 komentarjev

Owca™ PC

Overclockers Australia - Kar zanimivo je gledati, kako nekateri modificirajo svoja ohišja. Nekateri se mučijo s pravilnimi kombinacijami lesa, drugi si uničujejo zdravje z barvanjem, spet tretji s svojo kirurško natančnostjo izrezujejo razne simbole. Nekaterim pa je kratkomalo vseeno za modersko umetnost in jim je dovolj že to, da svoje komponente zavalijo na kup in jih obdajo z nekakšno peno (to je Purpen - material za izoliranje in nameščanje okenj in podobnih stvari - alien-w). To je storil tudi lastnik tele owce™. Stvar sicer izstopa, vendar ocenjevalci niso bili ravno najbolj navdušeni. Ste vi istega mnenja?

10 komentarjev

Katedrala PC

Overclockers Australia - Hehe, nekateri raje modificirajo industrijsko izdelana ohišja, nekateri si raje sami izdelajo lesene primerke, nekateri imajo radi borgovske kocke, drugi pa se, sodeč po tej strani, raje odločajo za ohišja malce bolj neobičajne oblike. Sicer nisem povsem prepričan, ampak vse bolj se mi dozdeva, da je modifikator celoten računalnik spravil v maketo katedrale. Prepričajte se na lastne oči:

0 komentarjev

Modifikacija

Slo-Tech - O tej modifikaciji ni pisati kaj dosti, saj je avtor naredil svoje ohišje iz ničle ter pokomentiral ves proces nastajanja le-tega. Končni izdelek? Kockasta oblika, kompaktna velikost, osvetljenost iz vseh strani ter zelena zavist s strani prijateljev. Klik! Še slika:

2 komentarja

Modifikacija

Slo-Tech - Ta modifikacija je ravno v pravšnji meri neresna, da jo lahko brez slabe vesti uvrstim v sobotne novice [:D]. Na tej strani si lahko pogledate, kako modificirati svoj gumb za vklop računalnika tako, da bo le-ta izgledal kot tisti, ki ga videvamo v ameriških patriotskih filmih, s katerim predsednik detonira atomsko bombo. Vas mika [:D]?

4 komentarji

Orb vodno hlajenje

Overclockers.com - Še ena zanimina novička z Overclockers.com: neki tip je sestavil zelo zanimiv vodni blok, katerega osnova je prav nadvse popularni (in zelo povprečni) Chrome Orb. Hladilniku je odstranil ventilator, ga obdal z alumijasto cevjo ter stvar dobro zadihtal, dodal vhod/izhod ter voila: instant Orb vodno hlajenje. Kot bi lahko pričakovali, se zadeva obnese precej dobro. Voda ima namreč precej velik stik s kovino in to je edino pomembno, saj vodni in zračni hladilniki v bistvu delujejo na enakem principu (oddajanje toplote na drug medij), samo snov, ki vpija toploto je drgačna. Priporočam ogled!...

1 komentar