»

Paypal podpira tudi Slovenijo

Slo-Tech - Paypal, največje internetno podjetje za posredovanje plačil s plačilnimi karticami, od sedaj podpira tudi Slovenijo, na kar smo nekateri že dolgo čakali, saj je Paypal v veliko tujih spletnih trgovin in dražb preferiran način plačila.

Na njihovi spletni strani se je brez kakršnega koli obvestila na spisku držav pojavila tudi naša zastava.

Zaenkrat je možno samo pošiljanje denarja, a je kljub temu to za nas velik korak naprej pri spletnem nakupovanju.

817 komentarjev

Smeško namesto zapisnika

Yahoo News -

Policisti v Franciji so se tokrat srečali z zelo zanimivo kartoteko nekega voznika. Devetnajstletnega voznika so namreč ustavili, pri redni kontrolni pa so ugotovili prekoračitev dovoljene meje alkohola v krvi. Ko se je pojavil pri sodniku za prekrške v severni Franciji, natančneje v mestu Besancon, je mladenič tam našel nezavarovan računalnik, prek katerega se je dokopal do svoje kartoteke.

Jasno jo je izbrisal, da pa bi testiral dobrodušnost policistov, je na njeno mestu vstavil simbola ;), kar vsi računalniški uporabniki prepoznamo kot smeška. No, sodnik ni bil tako vesele narave, prisodil mu je štiristo evrov kazni, prenehanje veljavnosti vozniškega izpita ter tromesečno bivanje v ječi. Niso vsi za štose ...

7 komentarjev

Že 20 let smeška

CNN.com - Včeraj, sicer, a vseeno - smeško, ta znana kombinacija dvopičja, pomišljaja ter zaklepaja, je med nami že dvajset let. Medtem je mutirala v vse možne oblike, od skrajšanega ":)", preko širokonosastega ":=)", igrivega ";-)" ter zaljubljenega ":*". V sporočilih, kjer smo omejeni samo na uporabo ASCII znakov, nam lahko predstavijo malodane vsako čustvo. Naj še dolgo živi [:D]. Klik! Hvala Thomasu ter V-i-pu za povezavo.

Pozdravite novega smeška! :-F je šrkbasti vampir, že 3 leta brez strank...

0 komentarjev

Malo heca

Jaz - Če odbrzite semkaj, si lahko na hecen način in brez kakršnega koli znanja omislite zanimive in različne gif podpise iz smeškov [:D]. Za pokušino pa si oglejte spodnjega ki sem ga na hitro izumil sam.

11 komentarjev

Athlon MP

The inquirer - Intel bo nižal cene in kot je bilo predvideno, mu bo sledil tudi AMD. Le - ta naj bi znižal ceno svojim AthlonMP procesorjem v pripravi na splavitev novih, hitrejših modelov, ki bodo zgrajeni na novem Thoroughbred jedru. Hkrati se bodo znižale tudi cene AthlonXPjem in kot kaže se bodo znižale bolj, kot smo navajeni. Za pokušino si oglejte tole povezavo - AthlonXP 2200+ za 249 zelencev[:D].
Kot kaže, se nam obeta nova cenovna vojna. In rezultat takih vojn je bil vedno ugoden - za nas kupce, se ve[:D].

3 komentarji

Uradno o Windowsih XP

Microsoft - Vas zanima, kakšen set komercialno naravnanih, neuporabnih pridevnikov polnih, neinformativnih sestavkov prevzetih stavkov je napisal Microsoft o svojem prihajajočem paradnem konju, Windowsih XP, slovensko Okna ZK (joke )? Oglejte si sami. Samo, za pokušino, prvi odstavek:
Okna ZK, zgrajena na izboljšani osnovi Oken dvajurja, uvajajo sveži novi izgled in razširijo izkušnje z osebnimi računalniki. Okna ZK (bivše kodno ime Žvižgač) bodo omogočila ljudem, da grejo nad pojem nepovezanih aplikacij, storitev in naprav, da bi izpopolnili računalniško izkušnjo, ki bo na novo zastavila odnos med ljudmi, programsko opremo ter internetom.
Ja... Recimo... Nabijanje v prazno .

7 komentarjev