»

Popotovanje v drobovje Gamecubea

Enscape - Kupite si novo tehnično igračko, jo vzamete iz škatle in ravno ko jo hočete priklopiti na elektriko, vas zamika želja po raziskovanju. Zanima vas, kaj se skriva pod sicer nedolžnim pokrovom napravice. A ko se lotite, ohišje noče in noče popustiti, začnete si puliti lase in pomislite celo o uničenju.

Tu vam lahko pomaga prijazen vodič, ki vas ne bo stal živcev in vas bo popeljal v drobovje Gamecubea. Največji problem pri odpiranju "lupne" ni eden, temveč so štirje (vijaki namreč), za katere potrebujemo posebno orodje, da jih odvijačimo. A z malo iznajdljivosti lahko premagate tudi to in se v notranjosti lotite različnih modifikacij.

5 komentarjev

Prenovljena galerija GSM logotipov

Slo-Tech - Morpheus je bil izjemno priden ter pred davnimi meseci poslal prenovo sekcije GSM logotipov. Težava je le bila, da smo na njih malček pozabili (heh ) in bili spomnjeni s strani Morpheusa na Infosu. Danes se je Primož spravil v nadgradnjo in tukaj imate več deset novih logotipov. Da pa ne boste skrbeli, kam smo jih spravili, naj vas še spomnim, da imate v levem meniju direktno povezavo na stran z logotipi. Uživajte v pošiljanju novih slikic na vaš prenosni telefon!

3 komentarji

Posodobljena GSM galerija

Jaz - Heh ti praznični dnevi, ko ni veliko novic, pa še jaz imam veliko časa, so res dobri za Slo-Tech. Vsa dela, ki sem jih vseskozi odlašal in prelagal namreč končno najdejo pot pod moje prste... Tako sem se lotil tudi galerije GSM logotipov, saj sta mi V.I.P in alien-w poslala že kar nekaj novih logotov. Predlagam vam, da si novosti kar ogledate, saj je na voljo nekaj precej zanimivih logotov, ko so Intelov, Applov, Quakov, Linuxov in tako naprej...

0 komentarjev

Spreminjanje GSM logotipov

Jaz - alien-w in V.I.P. sta se skupaj potrudila in za dobrobit vseh nas napisala novi članek, oziroma dodala kar novo funkcijo celotnem Slo-Techu. Gre za zadnje čase zelo popularno zamenjevanje logotipov na mobilnikih in fanta sta se potrudila in za Slo-Techerje izdelala računalniške logotipe, ki jih ni za dobiti drugje. V zanimivem članku lahko izveste in dobite vse potrebno za inštalacijo novega logotipa, v meniju na levi strani pa boste opazili povezavo na galerijo logotipov, kjer potrebne slikice tudi dobite. Fanta obljubljata, da bosta galerijo redno vzrdževala, tako da jo pogosto preglejte. Morda bosta celo tako dobra, da vam bosta izdelala logotip po želji, le pisati jima morate!

2 komentarja