»

Cooler Master Aero 7

Tweakers Australia - Na strani Tweakers Australia so si pogledali zadnji hladilnik za AMD procesorje, podjetja Cooler Master, ki je bilo ustanovljeno leta 1992. Z njim so pri najvišjih obratih namerili temperaturo procesorja 52.1 stopinje Celzija. V testu so ga primerjali tudi z Thermaltakeovima Volcano 7+ ter Volcano 9. Na testu temperatur se je odrezal najbolje med vsemi tremi hladilniki, žal pa tega ne moremo reči za test glasnosti. V članku si preberite podrobnosti ter hladilnikov način delovanja.

4 komentarji

Nov test

Slo-Tech - Kot sem obljubil štiri novice spodaj, smo objavili nov test. Goorxu so bilo v roke izrečeni trije hladilniki za procesorje, ki se ponašajo s tem, da znajo delovati ušesom prijazno. Dva nova Zalmana ter Thermaltakeovega Volcana 7 je Goorx popeljal čez procesor pri dveh frekvencah ter dveh fazah obremenitve. Rezultati so precej presenetljivi. Branje je obvezno! "In vse tiho je bilo..."

8 komentarjev

Čisto na kratko

več strani - Razmišljam, da bi uvedel novo sekcijo novic. Zna se zgoditi, da je bila kakšnemu produktu na naši strani že dodeljena novica z opisom (primer: odklepanje Athlonov XP, test Thermaltake Volcana 7, ipd). Tako se lahko zelo dobro zgodi, da vam gre že peta novica na isto temo že pošteno na Falus. Tako bom, ko se bom spravil pisati novice, v novico strnil kup testov, katerih ponovni opisi bi bili le ponavljanje stare slame. Pa pojdimo:

8 komentarjev

Volcano 7 na tapeti

Overclockers Cafe - Overclocker Cafe je testiral novo vročo Thermaltakeovo inovacijo, Volcano 7 HSF imenovano. Zadevica je bila že predstavljena v eni novic prejšnjega tedna in že takrat je Mate nad njo izrazil precejšnjo merico navdušenja. HSF ima namreč 8x8 centimeterski ventilator, kar zagotavlja isti pretok zraka kot pri 6x6 cm enotah, le da z manjšim hrupom. Poleg vsega je zgledno velik in ima bakreno jedro. Da bi se pa lahko še bolj slinili, ima Volcano tudi nadzor vrtljajev, in to ne na tak način kot Zalmanova pahljačica, ki ne more menjati obratov med delovanjem. Volcano 7 ima namreč v sebi vgrajeno vezje. Se nakup tega ventilatorja, ki pride v naše loge 15.11. res splača? Preberite si test! Da pa ne boste obotavljali klika - HSF je dobil nagrado Editor's Choice. To bo še vroče na trgu - pa hladno na procesorju .

0 komentarjev

Ledeni Kyro za vroče dni

ProCooling - Modifikatorski projekti so mi bili že od nekdaj zelo všeč. Eden najlepših občutkov je, ko primeš v roke 70.000 SIT vredno grafično kartico, primeš klešče ter začneš puliti dol hladilnike za pomnilnik. Krc krc krc, hhhhrsk, puf! Tisti občutek, ki ga preveva adrenalin ter rahli dvom v delujoče stanje kartice - neverjetno. Na tem naslovu se je Kevin iz ProCoolinga spravil nad ubogega Kyra II. Nanj je nanesel srebrno termalno pasto ter 50W Peltierov element. Na Peltier je dal Thermaltakeovega Volcana II, zmodificiral voltažo jedra ter navil Kyra iz 175/175 na 203/210. Vredno ogleda!

0 komentarjev