»

Altec Lansing

TweakNews.net - Na Slo-Techu imamo radi Altec Lansing zvočnike. Morda vam to pove dejstvo, da smo lansko leto podelili komplet zvočnikov tega podjetja zmagovalcu TESKAnu v Portorožu ter letos BolerTMju v Piranu (obema za najlepši ohišji) Zakaj? Ker so enostavno dobri!

No, preidimo k bistvu. Altec je naredil nov komplet zvočnikov, ki ima tokrat samo 2 satelita ter globokotonca. Na TweakNews.net so si jih ogledali in bili precej navdušeni. S 25W RMSja (čiste zvočne moči) pravijo da so zvočniki neverjetno glasni in hkrati proizvedejo izredno čist in kvaliteten zvok. Tudi izgled jim je bil všeč, pa kontrole na satelitih, in nizka cena ter še mnogo stvari, tako da so produktu dali kar nagrado najboljše izbire. Članek si oglejte tu.

Test Altecovih ATP3 zvočnikov na Slo-Techu najdete tukaj, test ACS56 pa tu.

6 komentarjev

Samsung SyncMaster 151MP

Techware Labs - Na Techware Labs so si ogledali Samsungov LCD monitor, SyncMaster 151MP poimenovan. Stvarca ima zaslon z diagonalo 15", prikaže 1024*768 pik pri 85 Hz, zanimivo pa je tudi to, da si lahko omislite TV tuner, ki ga privijačite na zadnjo stran monitorja, priklopite anteno in voila! že imate televizijo, ki podpira tudi standard HDTV. Daljinec je ob tem seveda samoumneven[:D]. Test se nahaja tukaj.

0 komentarjev

Test monitorja Sony CPDG520

Tweak Town - Sony je že veliko let tudi proizvajalec monitorjev. Tokrat imate pred sabo test njihovega monitorja CPDG520. Le ta je 21", ima pa FD Trinitronski CRT ekran (z 19.8" velikostjo vidne površine). Vsem, ki iščejo dober, a velik monitor, bi lahko G520 prišel prav. Pohvalili so velikost ekrana, visoke resolucije ter raven ekran, ni pa jim bila všeč velikost in teža. Prav tako so imeli probleme tudi avtomatskim nastavljanjem velikosti slike. Na testu je dobil oceno 9/10. Klik!

1 komentar

Zanimivi "grili"

Club Overclocker - Danes malce krajše novičke, saj nimam prav veliko časa. Sorry!
Marvel, kot gigantski proizvajalec raznovrstnih igrač je izdal licenco za izdelavo ventilatorskih ščitnikov ali bolje znanih kot "grili" z logotipi nekaterih iger. Cooler Guys zadeve prodajajo preko interneta, tako da zanesenjaki SpiderMana oziroma MTGja hop v nakup. Še slikica:

0 komentarjev