»

Američani preživljajo večere na spletu, Evropejci manj

Raba interneta

vir: Ars Technica
Ars Technica - Parabol, takšnih in drugačnih, o razlikah med Evropejci in Američani kar mrgoli. Večinoma so reči podobne, a drugače zapakirane. Oziroma kot pravi Vincent Vega v Šundu:
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just – it's just there it's a little different.
Večerna raba interneta je očitno še v vrsti majhnih razlik med kontinentoma. Podatki, ki so jih od 65 ponudnikov dostopa do interneta v ZDA in Evropi zbrali v Arbor Networks, kažejo zanimive razlike v večernih aktivnostih. Uporaba interneta v Evropi doseže svoj vrhunec okrog sedmih zvečer po lokalnem času, nato pa se hitro zmanjša. V Ameriki, nasprotno, uporaba internetne infrastrukture raste vse do enajstih zvečer, ko se začne...

42 komentarjev

Nora modifikacija

HardOCP - Veliko nas ima na vse mogoče načine modificirano ohišje - kup ventilatorjev, nova barva, vodno hlajenje,... A kaj, ko slejkoprej zmanjka idej :'(. Če spadate med te, ki so naredili že vse, potem je tale povezava kot nalašč za vas. In če se bo kdo slučajno lotil take modifikacije, naj prosim poslika in objavi, kar bo nastalo - vedno je lepo videti, kaj s(m)o sposobni narediti Slovenci :).

10 komentarjev

Nov oddelek v forumu

Slo-Tech - Drage uporabnice in uporabniki, v forumu smo uvedli nov oddelek "Izdelava spletišč". V ta oddelek sodijo vsa vprašanja glede izdelovanja, programiranja in dizajna kakršnihkoli spletnih strani. Želim vam uspešno uporabo novega oddelka v forumu. 8-)

4 komentarji

1000 prijavljenih!!

Jaz - Uf... Dosežek in pol... Od 6.11.2000 do danes se je na Slo-Tech prijavilo (ter uspešno aktiviralo) kar 1000 ljudi! Tisoči srečnež je, ironično, uporabnik z imenom pigeon. Zakaj ironično? Heh, prav pigeon bo naš novi korespondent, saj bo on prevzel naporno delo, Slo-Techov novi projekt. Kateri projekt, porečete? Naj bo to skrivnost. Do ponedeljka. Verjemite pa, da boste kar prijetno presenečeni. Torej, kar pogumno s prijavljanjem naprej. Kaj veste, mogoče bomo pa dvatisočemu celo kaj podarili, hehe .

[apendiks k novici] No, po tem ko sem napisal to novico, je prišlo do nejasnosti. Naj vam razložim: Ne, vzrok za njegovo delo ni ravno to, da je tisoči. Za njegov projekt smo bili zmenjeni že prej, dosti prej. To, da je on tisoči, je le golo naključje. Da ne boste mislili, da bomo vsakega tisočega fotrali s steroidi in potem gledali kako bo čimhitreje navil računalnik. Tega (zaenkrat) še ne počnemo ....

12 komentarjev