»

Testi vodnih blokov

Slo-Tech - Na ProCooling.com so testirali Dangerdenov Maze 4 vodni blok. Kot gre pričakovati njihova korektnost in natančna metodologija testiranja rušita predstave, da se mora test končati z besedami "absolutni zmagovalec pa je ...". Takšna izjava enostavno ne more veljati za vse. Če pri izbiri komponent za vodno hlajenje brskate za P/Q krivuljami in odvisnosti prestopa toplote od volumskega pretoka, potem je to test za vas.

Podobno velja tudi za teste vodnih blokov na overclockers.com. Kot pionirji temelitega testiranja vodnih blokov imajo izdelano obsežno bazo normaliziranih rezultatov. Tokrat so vanjo dodali Astekov vodni blok...

0 komentarjev

Maxtorji na kupu

Digit Life - Na DigitLife so spisali nov test. Da, tokrat so se posvetili trdim diskom. Trdi diski so zelo nepredvidljeve žverce, ki navadno odpovedo poslušnost, ko jih najbolj potrebujemo, da tega, da predstavljajo ozko grlo v pretoku podatkov, ne omenjamo, a do prihoda električnih pomnilnikov bomo pač potrpeli. Če torej kupujete nov disk ter se spogledujete z znamko Maxtor, potem bo omenjeni članek prvi za vas.

...

7 komentarjev

Kul kištica

Dan's DATA - Pri Dan-u so si podrobneje ogledali Atlas SF-201S ohišje. Le to je lepe srebrne barve, ima že "vgrajeno" plexi okno ter modro neonko. Ne pozabimo še na krmilnik vrtljajev v odvisnosti od temperature (prevod by Boeing, za kar se mu zahvaljujem [:D]) katerega dobimo "brezplačno". Zadevica stane $AUD473 (brez napajalnika), kar naredi ohišje vse prej kot poceni. Se splača ali ne? Preberite si test in oglejte slike. Klik!

7 komentarjev

Sprogramirana podgana

PC mods - Ste si kdaj zaželeli bolje igrati Half-Life ali Quake? Če je odgovor "da", sem našel ravno pravo miš za vas. Ima 9 programabilnih tipk in vsaka tipka lahko vsebuje 5 ukazov. S to mišjo bi pa mogoče še jaz prišel v finale na Slo-Tech LAN partyju [:D]. Več o tem tukaj.

3 komentarji

GOrb za Slot1 Celerone

Extreme Overclocking - Thermaltake je nekako kar pozabil na vse lastnike Slot1 Celeronov in ni izdal ustreznega Golden Orba za njih. Zato se je pač bilo potrebno znajti in zmodificirati obstoječe Golden Orbe. Sodeč po našem Forumu je veična osebkov modificirala SlotA verzijo, na tej strani pa si lahko ogledate zares dobro konverzijo Slot1 GOrba. Tipček se je res potrudil, zadevo temeljito pobrusil in naredil svoj preprost, ampak učinkovit montirni sistem. Ne dvomim, da bo projekt inspiriral tudi koga izmed vas!

2 komentarja