»

Več elektrike na Asus A7V333

Spode's Abode - Asus A7V333 je odlična matična plošča z majhno napako. Nima možnosti višanja napetosti procesorja nad 1,85V ter pomnilnika, s čimer je zelo oteženo navijanje vsem, ki se ogibate ekstremnih rešitev, kot so voltmod. No, na internetu se je pojavila nedokumentirana možnost, kako lahko Asuski zvišate napetosti vse tja do 2,2V na procesorju ter 3V pomnilniku brez cinjenja in podobnih posegov.

1 komentar

Špegli: Patentna tožba

Australian IT - Jep, če jih ne moreš premagati, se jim pridruži! Amm, torej, če prenesem v modernejše čase: Toži jih!

Tako se je v krempljih lastnega uspeha zataknil tudi Goodle, ki je pred časom svojim oglaševalcem obelodanil 'revolucionaren' sistem oglaševanja, v katerem najemniki dobesedno tekmujejo med seboj. Se je pa od nekje pojavil rival Overture Services (nikoli slišal zanje), ki naj bi imeli patent nad tovrstnim sistemom. Klikiti!

1 komentar

AMD Duron 1GHz Mobile

Vnunet - Intelov rival je obelodanil svoj 'cenejši' gigaherčnik. Kaj zanimivega ni povedati, zato naj dodam, da so s tem procesorjem že naredili prve prenosnike pod 900 dolarji - prvi tak je Presario 700 s 13.3" zaslonom za $899.

Če mi je dovoljeno, naj priliko izrabim za omembo hecnosti, ki sem jo našel na straneh Transcenda, proizvajalca moje ljube plate: izvedel sem, da moja plata podpira procesorje nad 1 GMHz... Future-safe! :]

4 komentarji