»

Nov članek

Slo-Tech - Po kakšnem tednu odmora od člankov smo se vrnili. Tokrat nas je presenetil eden od forumašev - nojus - saj je poslikal ter opisal postopek modifikacije svojega ohišja. Vanj je izvrtal luknje za ventilatorje, vgradil pleksi steklo ter varčno žarnico. Celotno ohišje je, z ventilatorji in CD enotami vred, nato še pobarval. Branje obvezno.

8 komentarjev

Modifikacija tipkovnice

PC Extreme - Vsem tistim, ki vam brez sprememb na vašem PC-ju živeti ni, je namenjen tudi članek na PC Extreme. Ekipa je spisala članek, ki se nanaša na modifikacijo tipkovnice - natančneje na zamenjavo diod LED. Modifikacija je preprosta, saj potrebujete samo nekaj ledic, izvijač, spajkalnik, cin in nekaj iznajdljivosti. V nekaj minutah imate tako v svoji tipkovnici diode LED, ki si jih želite.
No, če se vam vse skupaj zdi malce prelahko in si želite večjega izziva, potem poizkušajte svojo tipkovnico prepričati, da se bodo ledice v zaporedju prižigale in ugašale. Namig: če je v vas vsaj malo programerske žilice, to ne bi smel biti problem . ...

6 komentarjev

Modifikatorji veselite se!

LivePC - Se še spomnite tekstov, ki so opisovali razne postopke modificiranja, pa še vseeno niste imeli pojma kako se določen postopek izvede? Se? Ste že obupali nad zapletenimi članki, ki jih marsikdo ceni samo zaradi tega, ker so razpotegnjeni, vendar ne povejo praktično nič? Si želite nekaj svežine? Si želite, da bi vam bil postopek modifikacije prikazan na videu? ...
Vprašanja bi lahko nadaljeval v nedogled, vendar je najbolje, da vam povem za kaj se gre. Vsi tisti, ki bi si radi ogledali, kako se modifikacije opravljajo v živo je namenjena posebna stran, ki se imenuje LivePC in prikazuje postopke modifikacij preko videa. Dobra stran tega je, da se vam ne bo več treba prebijati skozi tone teksta in boste lahko nekatere članek preprosto ignorirali, slaba stran pa je, da boste na svoj račun prišli samo tisti, ki imate kolikor toliko zmogljivo povezavo v splet (kabel/ADSL).

0 komentarjev

Opozorilo!

Jaz - O tem je sicer že bilo precej govora v Forumu, toda če je slučajno kdo spregledal: danes ob 21.40 bodo na TV SLO2 zavrteli eno izmed največjih anime mojstrovin, Ghost in the Shell. Stvarco se vam res izplača pogledati, če ste že preobjeti klasičnega hollywoodskega futra in bi si radi ogledali vrhunske produkte drugačne kulture. Anime freaki tega tako ali tako ne bi zamudili za nič na svetu, ogled pa priporočam tudi tistim, ki se vam anime ne zdi nič posebnega. Po GiTSu boste zagotovo spremenili mnenje !
Torej, danes ob 21.40 vsi preklopite na TV SLO2, se prijetno namestite in pripravite na neverjetno doživetje!

Popravek: zadeva je ob 22.00 .

19 komentarjev

Primerjava cen na DW3D

DW3D - Če ste že opčasi siti primerjalnega cenika na Sharky Extremu in si želite nekaj novega, si oglejte to zadevo na DW3D. V bistvu gre za enako foro, kot pri Sharkyju, torej zapis najnižjih cen, ki jih v danem trenutku ponujajo ameriški on-line proizvajalci. Če se sedaj sprašujete zakaj za vraga bi bilo to zanimivo za nas pa je razlaga zelo preprosta: cene pri nas so v veliki meri odvisne od tistih v čezlužju, tako da se jih izplača spremljati. Sicer ne boste deležni enakih cen, toda splošno gibanje ( pocenitev, podražitev... ) se bo še kako opazilo tudi pri nas!

0 komentarjev