»

Kaj se dogaja pri Intelu?

X-Bit Labs - Poleg pospešene priprave na lansiranje Pentiuma4, ki bo deloval s frekvenco 3 GHz, marsikaj. A očitno Intelovcem ne primanjkuje časa za kovanje novih logotipov za svoje izdelke. Pred kratkim so na tej francoski strani objavili kup različnih logotipov, ki so jih pri Intelu zrisali za svoje procesorske nabore. Svoj komentar glede novih logotipov so spisali tudi pri X-Bit labsih.

3 komentarji

Prenovljena galerija GSM logotipov

Slo-Tech - Morpheus je bil izjemno priden ter pred davnimi meseci poslal prenovo sekcije GSM logotipov. Težava je le bila, da smo na njih malček pozabili (heh ) in bili spomnjeni s strani Morpheusa na Infosu. Danes se je Primož spravil v nadgradnjo in tukaj imate več deset novih logotipov. Da pa ne boste skrbeli, kam smo jih spravili, naj vas še spomnim, da imate v levem meniju direktno povezavo na stran z logotipi. Uživajte v pošiljanju novih slikic na vaš prenosni telefon!

3 komentarji

Dogajanje na Slo-Techu in novi test

Jaz - Hm, danes je očitno krepnila Siolovoa povezava v tujino, tako da gre vse prav neznansko počasi. Upam, da se bo to do večera popravilo, drugače z moje strani ne boste deležni kakšnih večjih novic. Po eni strani pa je to tudi dobro, saj imam tako čas, da poskrbim za ostale stvari, ki bi jih moral narediti že dolgo nazaj.

Prvi je tako Sergiotov primerjalni testi zvočnih kartic. Stvarca bi morala biti online že prejšnji teden ampak je zaradi določenih komplikacij (in moje zaposlenosti...) izšla šele zdaj. V tem testu je Sergio med seboj primerjal SB Live! Player, Platinum ter Guillemotove zvočne kartice. Sprva je bila v načrtu tudi ABITova zvočna kartica AU10, toda zaradi prej omenjenih komplikacij bo test dodan naknadno. Mislim, da je test zelo dobro napisan in tako vas vabim, da si ga ogledate.

Druga stvar, za katero bi moral poskrbeti, so naši hardverski Oskarji za leto 2000. Kot lahko opazite, samo povezavo do glasovanja že ukinili in v roku enega do dveh dnevov bodo rezultati...

11 komentarjev