»

Nova anketa!

Slo-Tech -
Ali bi internet uporabljali v enaki meri četudi bi sprejeli zakon o 100 % beleženju prometa?
Ne!43%
(592)
Da!29%
(396)
Naj beležijo kar hočejo, me ne moti.17%
(241)
Ne poznam problematike.12%
(160)
Skupaj glasov: 1389

Končno nova anketa! Idej in predlogov zelo primanjkuje, zatorej vašega le predlagajte! Ko boste anketo predlagali, pa vas prosim da poleg vprašanja napišete še možne odgovore, ki naj jih vstavimo. Tokrat je ideja za novo anketo zrasla na Aljaževem zeljniku.

14 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Reso in Hlod sta se, oba z digitalnim fotoaparatusom v eni in piškotom v drugi roki, znašla na CeBitu. Oba sta se brez privilegija novinarske kartice prebijala čez brezkončne dvorane največjega računalniškega sejma ter občudovala uporabne pritikline. Je bilo na sejmu videti kaj novega v primerjavi s prejšnjim letom? Naj okoli sto slik pove svoje. Drugače pa - s Primožem sva se zaobljubila, da bova prihodnje leto šla na CeBit, pa četudi na lastne stroške. Press kartica nama je zagotovljena. Sedež na ATIjevi predstavitvi pa tudi :D. Uživajte v branju.

7 komentarjev

Izmenjava "pasic"

Slo-Tech - Lastniki vseh strani, ki kažete Slo-Techovo malo slikico mi prosim pošljite mail. V večini primerov boste dobili posebno kodo, ki jo vstavite na vašo stran in potem ko bodo to storili tudi vsi naši sedanji izmenjevalci se bo tudi vaš banner začel prikazovati na Slo-Techu.

6 komentarjev

Najmanjši vodni blok na svetu

Slo-Tech - Hm, do sedaj sem bil mnenja, da so na miniaturne zadeve najbolj vdarjeni Azijci, toda dva Italijana sta me prepričala o nasprotnem. Fanta sta namreč prišla na idejo, da bi izdelala najmanjši vodni blok na svetu. In res, iz njune delavnice je prišla ven ta zadevica, dejansko precej miniaturen vodni blok. Sicer je zadeva sodeč po njujinih testih precej neuporabna, toda koga to briga. Glavno je, da sta v nečem prva . Thnx, PsiHO.

5 komentarjev

Majhna izboljšavica

Slo-Tech - S Primozem sva se usedla ter dogovorila za eno majhno spremembo. Od sedaj naprej lahko na desni vidite poleg naslova zadnje novice tudi število komentarjev nanjo. Seveda klik na to cifro pomeni direktno povezavo na seznam komentarjev. Upam, da boste še bolj zadovoljni.

35 komentarjev

Novi vprašalnik

Jaz - Ok, Primož je končno porihtal administracijo skripte za vprašalnik, tako da sem lahko zamenjal vprašanja [:D]. Idejo za to anketo je prispeval Primož Ermenc, o podobnih temah pa smo razglabljali tudi v Forumu. Torej, katero hrano najraje prežvekujete ob prebiranju Slo-Techa, igranju igric in uporabi računalnika na splošno. Vprašalnik bo trajal kakšna dva do tri tedna, potem pa bomo presodili kaj je ultimativna hrana Slo-Techerjev!

5 komentarjev

eraserr strikes again!

Jaz - Ne, eraserr ni neki nevaren virus (no ja nevaren je kvečjemu svojim lastnim komponentam [:))]), temveč eden izmed najbolj zagrizenih Slo-Techerjev. Če vam ni bilo dovolj njegovo OC popotovanje, si sedaj oglejte še kako je modificiral svojo ABIT KT7 matično ploščo, da je dosegel višjo voltažo.V bistvu gre za zelo uporaben trik, saj je glavna pomanjkljivost vseh SocketA matičnih plošč nizka maksimalna voltaža. Znano je namreč, da SocketA procesorji potrebujejo zelo visoke voltaže za dosego maksimalnih overclockov, in ta trik bo pomagal vsem lastnikom ABITovih platk (in tudi drugim!), da končno izpolnijo svoje sanje [8-)].

2 komentarja