»

Epox 4SDA5+

Hardware Test - Tudi Epox je izdal svojo osnovno ploščo na SiSovem čipovju 648 za Pentiume 4. Na Hardware Test.dk so si ogledali najprej shemo ter osnovne značilnosti tega SiSovega nabora vezij, nato pa pretestirali še matično ploščo, ki bazira na njem - Epox 4SDA5+ - in bili z njo izjemno zadovoljni. V kolikor vas mika nova plošča za vašega P4 ljubljenca, ali pa samo v informativne namene, klik za branje.

Dodatek: Enako osnovno ploščo so si ogledali tudi na TweakTown.

0 komentarjev

SiS pridobiva nove partnerje

X-Bit Labs - SiSovi Xabri so, po testih sodeč, več kot dostojni tekmeci procesorjem GeForce 4 MX. To so končno uvideli tudi proizvajalci grafičnih kartic, ki se počasi opogumljajo in napovedujejo nove kartice na teh čipih. Do sedaj smo videli predvsem kartice podjetij Triplex, ECS in Soltek, sedaj pa se jim bo pridružill še PowerColor s kartico XP400-B3. Kartica bo opremljena z 250 MHz čipom Xabre 400 in 64 MB 500 MHz DDR SDRAM-a. Upajmo, da kakšen primerek zanese tudi v Slovenijo [:)].

0 komentarjev

Nov BIOS za Elite K7S5A

Slo-Tech - Koci je bil zopet priden. Hvala!

Za vse tiste, ki ste imeli probleme z ECS-ovimi ploščami, predvsem Elite K7S5A (z LAN ali brez), šlo je predvsem za to, da nekateri novejši Athlonovi procesorji, niso delali na taktu 133/133, prihaja razveseljiva novica. ECS je namreč izdal nov BIOS, ki te težave odpravi, hkrati pa nudi tudi podporo 2000 in več gigaherčnim Athlonom. Novi BIOS si lahko snamete tukaj!

6 komentarjev

ECS K7S5A

Slo-Tech - Obljubljeno je bilo, da bo naslednji novi vnos v sekciji "Še se kadi" test in tako se je zgodilo. ECS K7S5A je osnovna plošča, ki temelji na novem, vročem SiSovem naboru, ki za nižjo ceno ponuja zelo veliko. Tako lahko za 25.000 SIT kupite ploščo ter s prihrankom za dražjo ploščo nabavite procesor in pomnilnik. Se splača, kajne? Preberite test!

2 komentarja

Sejem sodobne elektronike 2001

Slo-Tech - Saj vem, da ste najbrž že opazili nov vnos v "Še se kadi" oddelku, a vseeno bolje pozno kakor nikoli z novico (saj bi jo napisal že prej, ampak hej, človek mora tudi uživati, mar ne? ). Primož, naš programer, guru ter administrator Slo-Techa je z velikim veseljem obiskal dotični sejem ter se nadejal kvalitetne predstavitve vseh z elektroniko povezanih izdelkov. Jim je uspelo? Beri in se čudi. V njem boste opazili tudi nekaj zelo intrigantnega - Primož celo premore možganski center za smisel za humor . Že golo dejstvo je vredno vašega klika, hehe. Ker tudi že vem, da ste malo naveličani vseh teh člankov, vam obljubim - naslednji vnos v "Še se kadi" bo test. Res.

8 komentarjev

ECS K7S5A SiS 735 matična plošča

Amdmb.com - SIS735 je vsekakor še vedno precej vroč nabor, ki ni kar tako požel toliko zanimanja. Marsikateri uporabnik se je že prav kislo nasmehnil, ko je videl, da se SIS trudi na novemu naboru za najnovejše AMD-jeve procesorje, vendar pa se je ta kisle nasmešek ob izdaji tega nabora razširil v prešeren nasmeh, saj je SIS735 presegel pričakovanja. SIS tako spet gre na pot stare slave, ki jo je dosegel v času procesorjev 486. Da bi videli, kako se SIS735 lahko kosa s konkurenco, si morate ogledati test na strani Amdmb.com, kjer pravijo, da je bila ECS K7S5A matična plošča ravno zaradi velikih pričakovanj najbolj testirana matična plošča za Tyanovim rešitvam. Živel SIS in da bi nas še kdaj založili s kakšnim dobrim naborom.

1 komentar

Prva

OC Workbench - Pred nekaj tedni smo objavili novico o prihajajočem SiS735 čipovju, ki da obeta veliko. No, sedaj je tu. Prva plošča, ki bazira na njem je ECS Elitegroup K7S5A. Ima dve DDR in dve SDRAM reži, vgrajeno mrežno in zvočno kartico in črn PCB. Ima tudi 5 PCI, eno AGP in eno AMR režo.
Tukaj imate test te plošče. Njihova ugotovitev je, da je plošča zelo dobra in hitra ter da izpolni vsa pričakovanja.

0 komentarjev